פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

אורנג 'fsmail.net Outlook הגדרות דוא"ל

Reply

שרשרת כלים
Old 13 פבואר 2008, 15:21
חבר קבוצת

Default אורנג 'fsmail.net Outlook הגדרות דוא"ל

ערב טוב,

עתה אני ניסיתי להשתמש ב-Outlook עבור הדואר האלקטרוני שלי במקום הכתום של דואר באינטרנט. למרבה הצער זה כל הזמן שואל אותי על סיסמה, ראיתי קודם פתיל עם אותה בעיה, אבל הבעיה לא נפתרה על שלי.

Btw למרות שאני מקבל את הדוא"ל דרך אתר אורנג 'כרגע, את כתובת הדוא"ל myusername@fsmail.net (freeserve הדואר), מעניין אם זה יהיה כל הנושאים על כל המסקנות אנשים לבוא.

תודה
כריס leech
Old 15 פבואר 2008, 08:53
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי chrisleech11 View Post
ערב טוב,

עתה אני ניסיתי להשתמש ב-Outlook עבור הדואר האלקטרוני שלי במקום הכתום של דואר באינטרנט. למרבה הצער זה כל הזמן שואל אותי על סיסמה, ראיתי קודם פתיל עם אותה בעיה, אבל הבעיה לא נפתרה על שלי.

Btw למרות שאני מקבל את הדוא"ל דרך אתר אורנג 'כרגע, את כתובת הדוא"ל myusername@fsmail.net (freeserve הדואר), מעניין אם זה יהיה כל הנושאים על כל המסקנות אנשים לבוא.

תודה
כריס leech
אתה עשוי לבקש שונים הסיסמה נכנס (POP) ו היוצא (SMTP), כך שאתה צריך להגדיר את Outlook בהתאם. ה-POP הסיסמה היא הסיסמה שלך fsmail. לקבלת היוצא, אתה צריך להשתמש בשרת SMTP של ספק שירותי האינטרנט שלך מספק. לקבלת שלי זה יהיה mail.btinternet.com BT מייל עם הסיסמה שלי.

Old 15 פבואר 2008, 09:11
חבר קבוצת

היי מייק, תודה על התשובה שלך.

אולי אני צריך טבעת תפוזים אז כמו הבית החשבון מוגדרת ההורים שלי שם, והם משלהם כתום חשבון המשתמש והסיסמה לקשר את כתובת הבית.

אני לא, אני רק באמצעות דואר באינטרנט עם שם משתמש וסיסמה, כנראה כדי שיהיה להם טבעת אני חושב!

Many thanks
כריס leech
Old 15 פבואר 2008, 09:17
קבוצת תורמים

הסיסמה שלך ל-POP יהיה אחד אתה משתמש עבור דואר באינטרנט.

איך את הגישה לאינטרנט איפה אתה? זה קובעת איך אתה מקבל גישה ל-SMTP. בדרך כלל של ספק שירותי האינטרנט מאפשר גישה רק את שרת SMTP אם אתה משתמש בפס רחב שלה.

Old 15 פבואר 2008, 09:20
חבר קבוצת

תודה מייק, ניסיתי את זה וזה ממשיך להביא את שם המשתמש ואת הסיסמה בתיבה.

יש לנו את המחשב השולחני אשר כוללת את אורנג מודם פס רחב להקים עליה אשר מתחבר לאינטרנט, ואז לחלוק את זה עם חיבור פעיל לאחר כבל רשת אשר מתחבר הנייד שלי.

תודה
כריס
Old 15 פבואר 2008, 09:23
קבוצת תורמים

אם אורנג 'פס רחב כולל דוא"ל אז לא אמורה להיות בעיה שלהם באמצעות שרת SMTP.

הבהרה: האם יש לבקש הסיסמה כשאתה שולח, מקבל, או שניהם גם יחד?

כמו כן, האם אמר את Outlook כדי לזכור את הסיסמאות?

יש פתרון שאתה יכול או לא אוהב! זה אוטומטית את קדימה כדי fsmail חינם googlemail חשבון. לאחר מכן, תוכל בקלות להגדיר Thunderbird לגשת googlemail את החשבון.

Old 15 פבואר 2008, 09:27
קבוצת תורמים

היה פשוט חשבתי אחרת. האם אפשר POP ו-SMTP יציאות על חומת אש על שולחן העבודה?

Old 15 פבואר 2008, 09:45
חבר קבוצת

`ייתכן שלא אפשרה את יציאות מייק, יש לי חומת אש על הנייד שלי, אבל אני עדיין לא מוגדר מותאם אישית זה.

שם המשתמש והסיסמה בתיבת הבקשה מגיעה כאשר ביצעתי להגדיר את החשבון החדש ופשוט להשאיר את Outlook פועל, אני יכול לדמיין את זה מנסה לקבל את הודעות הדוא"ל של אורנג 'בא בחשבון, אבל שומר על pw את הבקשה תיבת אינו נטען כל הודעות הדוא"ל או לאפשר לי להשתמש ב-Outlook

תודה
כריס
Old 15 פבואר 2008, 10:01
קבוצת תורמים

כן, זה נראה כאילו הוא מנסה POP דוא"ל ויש לו שם משתמש שגוי ו / או הסיסמה.

האם יש טופס מיוחד את שם המשתמש צריך לקחת? אני מניח כתום צריך לקודד את העובדה כי מדובר Freeserve חשבון.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
דואר אלקטרוני ב-Outlook 2007 חיפוש תפקיד kevvyb חבילות Office & Applications 2 24 מרץ 2009 12:27
הגדרות Outlook Express jamie2k8 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 22 יוני 2008 13:40
לא ניתן לשלוח הודעות דואר אלקטרוני מ-Outlook 2003 עם תפוזים. saholt דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 -27 פברואר 2008 15:48
Outlook 2003 - Email ריק macarmela16 חבילות Office & Applications 6 26 יולי 2007 12:48
עזרה הצורך עם גיבוי תיקיות דואר אלקטרוני ב-Outlook וההגדרות paros דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 2 13 יולי 2007 08:11
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.