mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Orange fsmail.net elektroninio pašto Outlook nustatymai

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 13, 2008, 15:21
Narys

Labas vakaras,

Aš ką tik bandė naudoti Outlook for my email vietoj Orange Webmail. Deja, tai vis klausia manęs slaptažodį, I've seen Previous thread su ta pačia problema, bet klausimas nebuvo išspręstas min.

Btw, nors man mano e-pašto per Orange svetainė šiuo metu, elektroninio pašto adresas myusername@fsmail.net (freeserve paštu), nenuostabu, jei tai neturės jokių išvadų apie žmones su atėjo.

Ačiū
Chris Leech
Old Vasaris 15, 2008, 08:53
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by chrisleech11 View Post
Labas vakaras,

Aš ką tik bandė naudoti Outlook for my email vietoj Orange Webmail. Deja, tai vis klausia manęs slaptažodį, I've seen Previous thread su ta pačia problema, bet klausimas nebuvo išspręstas min.

Btw, nors man mano e-pašto per Orange svetainė šiuo metu, elektroninio pašto adresas myusername@fsmail.net (freeserve paštu), nenuostabu, jei tai neturės jokių išvadų apie žmones su atėjo.

Ačiū
Chris Leech
Jums gali prireikti įvairių slaptažodį gaunamų (POT) ir išeinančio (SMTP), todėl jūs turite sukonfigūruoti Outlook pakeisti. POP slaptažodį Jūsų fsmail slaptažodį. Išeinantys, reikia naudoti SMTP serverį, kad jūsų IPT. Nes mano, kad būtų mail.btinternet.com su mano BT paštas slaptažodis.

Old Vasaris 15, 2008, 09:11
Narys

Hi Mike, ačiū už jūsų atsakymą.

Man gali tekti žiedas oranžinis tada kaip namų sąskaitą įsteigtas mano tėvai vardą, ir jie turi savo apelsinų vartotojo abonementą ir slaptažodį, susijusios su namų adresą.

Aš ne, aš tik naudojant elektroninio pašto vartotojo vardą ir slaptažodį, tikriausiai turės žiedas jiems aš manau!

Ačiū
Chris Leech
Old Vasaris 15, 2008, 09:17
Donorų grupės

Jūsų slaptažodis POP bus vienas jums naudoti Webmail.

Kaip jums prieigą prie interneto, kur tu? Kuris reguliuoja, kaip jūs gaunate prieigą prie SMTP. Paprastai ISP tik leidžia naudotis savo SMTP serverį, jei naudojate savo plačiajuosčio ryšio.

Old Vasaris 15, 2008, 09:20
Narys

Thanks Mike, I've tried that, ir ji nuolat auklėjant vartotojo vardą ir slaptažodį langelyje.

Mes Desktop kuri Orange Broadband Modem įsteigė jai jungiantis prie interneto, tada aš pritariu, kad ryšys aktyvus kartą su tinklo kabelis kuris jungiasi prie mano laptopo.

Ačiū
Chris
Old Vasaris 15, 2008, 09:23
Donorų grupės

Jei jūsų Orange Broadband apima pašto tada neturėtų būti problemų, naudojant jų SMTP serverio.

Patikslinimas: tai prašymas slaptažodį, kai siuntimo, gavimo, arba abu?

Be to, jūs sakė Outlook atsiminti slaptažodžius?

Yra sprendimas, kuris jus gali būti arba nebūti panašūs! Tai yra automatinis perduoti savo fsmail į laisvą Googlemail sąskaitą. Tada galite lengvai nustatyti Thunderbird naudotis Googlemail sąskaitą.

Old Vasaris 15, 2008, 09:27
Donorų grupės

Tiesiog neturėjo kitos minties. Ar jūs aktyviai POP ir SMTP uostų ant darbastalio ugniasienės?

Old Vasaris 15, 2008, 09:45
Narys

"Galbūt nėra įgalinti uostų Mike, aš apie savo nešiojamąjį kompiuterį, bet aš ne pagal užsakymą sukonfigūruotas tai užkardą.

Vartotojo vardo ir slaptažodžio langelį pasirodo, kai aš sudaryti savo naują sąskaitą ir tik palikti Outlook veikia, galiu įsivaizduoti, tai bando gauti iš oranžinės į laiškus, tačiau vis iškyla su PW prašymu lauką ir nėra apkrovos visus laiškus arba leiskite naudoti Outlook

Ačiū
Chris
Old Vasaris 15, 2008, 10:01
Donorų grupės

Taip, atrodo, kad jis bando Pop laiškus ir neteisingas vartotojo vardas ir / arba slaptažodis.

Ar yra speciali forma vardą turi imtis? Manau Oranžinė turi koduoti tuo, kad tai Freeserve sąskaitą.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.