![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas vakaras, Aš ką tik bandė naudoti Outlook for my email vietoj Orange Webmail. Deja, tai vis klausia manęs slaptažodį, I've seen Previous thread su ta pačia problema, bet klausimas nebuvo išspręstas min. Btw, nors man mano e-pašto per Orange svetainė šiuo metu, elektroninio pašto adresas myusername@fsmail.net (freeserve paštu), nenuostabu, jei tai neturės jokių išvadų apie žmones su atėjo. Ačiū Chris Leech |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Hi Mike, ačiū už jūsų atsakymą. Man gali tekti žiedas oranžinis tada kaip namų sąskaitą įsteigtas mano tėvai vardą, ir jie turi savo apelsinų vartotojo abonementą ir slaptažodį, susijusios su namų adresą. Aš ne, aš tik naudojant elektroninio pašto vartotojo vardą ir slaptažodį, tikriausiai turės žiedas jiems aš manau! Ačiū Chris Leech |
|
| |||
| |||
| Jūsų slaptažodis POP bus vienas jums naudoti Webmail. Kaip jums prieigą prie interneto, kur tu? Kuris reguliuoja, kaip jūs gaunate prieigą prie SMTP. Paprastai ISP tik leidžia naudotis savo SMTP serverį, jei naudojate savo plačiajuosčio ryšio.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Thanks Mike, I've tried that, ir ji nuolat auklėjant vartotojo vardą ir slaptažodį langelyje. Mes Desktop kuri Orange Broadband Modem įsteigė jai jungiantis prie interneto, tada aš pritariu, kad ryšys aktyvus kartą su tinklo kabelis kuris jungiasi prie mano laptopo. Ačiū Chris |
|
| |||
| |||
| Jei jūsų Orange Broadband apima pašto tada neturėtų būti problemų, naudojant jų SMTP serverio. Patikslinimas: tai prašymas slaptažodį, kai siuntimo, gavimo, arba abu? Be to, jūs sakė Outlook atsiminti slaptažodžius? Yra sprendimas, kuris jus gali būti arba nebūti panašūs! Tai yra automatinis perduoti savo fsmail į laisvą Googlemail sąskaitą. Tada galite lengvai nustatyti Thunderbird naudotis Googlemail sąskaitą.
|
| |||
| |||
| Tiesiog neturėjo kitos minties. Ar jūs aktyviai POP ir SMTP uostų ant darbastalio ugniasienės?
|
| |||
| |||
| "Galbūt nėra įgalinti uostų Mike, aš apie savo nešiojamąjį kompiuterį, bet aš ne pagal užsakymą sukonfigūruotas tai užkardą. Vartotojo vardo ir slaptažodžio langelį pasirodo, kai aš sudaryti savo naują sąskaitą ir tik palikti Outlook veikia, galiu įsivaizduoti, tai bando gauti iš oranžinės į laiškus, tačiau vis iškyla su PW prašymu lauką ir nėra apkrovos visus laiškus arba leiskite naudoti Outlook Ačiū Chris |
|
| |||
| |||
| Taip, atrodo, kad jis bando Pop laiškus ir neteisingas vartotojo vardas ir / arba slaptažodis. Ar yra speciali forma vardą turi imtis? Manau Oranžinė turi koduoti tuo, kad tai Freeserve sąskaitą.