![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Labvakar, Es tikko mēģināju izmantot Outlook uz manu e-pasta vietā Orange webmail. Diemžēl tas nepārtraukti prasa man paroli, es esmu redzējis iepriekšējās pavediens ar pašu problēmu, bet jautājums nav atrisināts uz mine. Btw, pat ja man manu e-pastu caur apelsīnu portālā šobrīd, e-pasta adrese myusername@fsmail.net (freeserve pasts), brīnums, ja tas ir kāda ietekme uz secinājumus cilvēki ierodas. Paldies Chris Leech |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Hi Mike, paldies par jūsu atbildi. Es varētu būt gredzens oranžs tad kā mājās konts ir izveidota manu vecāku vārds, un viņiem ir sava oranža lietotāja konts un parole saistībā ar mājas adresi. Man nav, es esmu tikai izmantojot webmail ar lietotājvārdu un paroli, iespējams, ir gredzenu viņiem es domāju! Many thanks Chris Leech |
|
| |||
| |||
| Jūsu parole POP būs viens tu izmantot webmail. How are you piekļūt internetā, kur tu esi? Kas regulē to, kā jūs piekļūt SMTP. Parasti ISP tikai ļauj piekļūt tās SMTP serveri, ja jūs izmantojat savus platjoslas.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Thanks Mike, es esmu mēģinājis, un tas uztur audzina lietotājvārdu un paroli lodziņā. Mums ir desktop, kas ir Orange Broadband Modem, kas izveidota tā, kas savieno ar internetu, un tam es piekrītu, ka savienojums vienreiz aktīvi ar tīkla kabeli, kas savieno ar savu portatīvo datoru. Pateicība Chris |
|
| |||
| |||
| Ja jūsu Orange Broadband ietver e-pastu, tad nevajadzētu būt nekādu problēmu, izmantojot to SMTP serveri. Precizējums: vai tas pieprasa paroli, kad sūtīšanu, saņemšanu, vai abiem? Arī jūs esat teicis Outlook atcerēties paroli? Ir risinājums, kas jūs var vai nepatīk! Tas ir auto uz priekšu savu fsmail uz bezmaksas googlemail kontu. Jūs varat viegli izveidot Thunderbird, lai piekļūtu googlemail konta.
|
| |||
| |||
| Tikko bija cita doma. Vai jūs ļāva POP un SMTP ostām ugunsmūri uz desktop?
|
| |||
| |||
| "Iespējams, nav iespējots ostām mike, man ir firewall par manu portatīvo datoru, bet man nav pasūtījuma konfigurēta tā. Lietotājvārdu un paroles pieprasījums kastē pārādās kad es esmu izveidot savu jauno kontu un vienkārši atstāt perspektīvu darboties, es nevaru iedomāties, ka mēģina iegūt no apelsīnu konta e-pastus, bet tur nāk klajā ar pw pieprasījuma lodziņš un nav slodzes jebkura e-pastus vai ļaut man izmantot Outlook Pateicība Chris |
|
| |||
| |||
| Jā, izskatās, ka tā cenšas pop e-pastu un ir nepareizs lietotājvārds un / vai paroli. Vai ir īpašas veidlapas lietotājvārds ir jāveic? I guess Orange ir šifrēt faktu, ka tas ir Freeserve kontā.