![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dobry wieczór, I've just próbował korzystać z programu Outlook dla mojej poczty e-mail zamiast pomarańczowego na poczcie. Niestety to ciągle pytają mnie o hasło, I've seen poprzedniego wątku z tym samym problemem, ale problem nie został rozwiązany w kopalni. Btw chociaż ja dostać mój e-mail poprzez pomarańczowy miejscu obecnie adres e-mail jest myusername@fsmail.net (freeserve mail), zastanawiam się czy to nie będą miały żadnego wpływu na jakiekolwiek wnioski ludzie przyjeżdżają do. Dziękuję Chris Leech |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Cześć Mike, dzięki za odpowiedź. Być może będę musiał pomarańczowy pierścień następnie rodzimego konto utworzone w moim rodzicom nazwisko, a oni mają swoje własne konto użytkownika pomarańczowy i hasła związane z adres domowy. Nie, ja jestem tylko z poczty przy użyciu nazwy użytkownika i hasła, prawdopodobnie dzwonił nich myślę! Many Thanks Chris Leech |
|
| |||
| |||
| Twoje hasło POP będzie jeden, którego używasz do poczty. Jak się masz dostęp do internetu, gdzie jesteś? To reguluje jak uzyskać dostęp do serwera SMTP. Ogólnie ISP tylko pozwala na dostęp do swojego serwera SMTP, jeśli używasz swojego szerokopasmowego.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Dzięki Mike, I've tried to utrzymuje, że i wychowania w polu nazwy użytkownika i hasła. Mamy na pulpicie, który Orange Broadband Modem powołany na to, które łączy się z internetem, a następnie akcji i tym raz aktywnych w sieci kablowej, które podłącza się do mojego laptopa. Dzięki Chris |
|
| |||
| |||
| Jeśli Orange Broadband zawiera e-mail to nie powinno być żadnych problemów przy użyciu serwera SMTP. Wyjaśnienie: to żądanie podania hasła podczas wysyłania, odbioru, lub obu? Ponadto, Pan powiedział Outlook do zapamiętania hasła? Nie ma rozwiązania, które mogą lub nie lubisz! To automatycznie przesyła swoje fsmail do bezpłatnego Googlemail konta. Następnie można łatwo skonfigurować dostęp do Thunderbirda Googlemail konta.
|
| |||
| |||
| Po prostu miał innego myślenia. Czy aktywne POP i SMTP, porty na zaporze na pulpicie?
|
| |||
| |||
| "Prawdopodobnie nie aktywne porty anallelyta, mam zapory na moim laptopie, ale mam zwyczaj nie skonfigurowano go. Nazwa użytkownika i hasło wniosek polu pojawia się, kiedy został utworzony moje nowe konto i po prostu zostawić uruchomiony perspektywy, mogę sobie wyobrazić, to staramy się w wiadomości e-mail z konta, ale pomarańczowy ciągle pojawia się w polu pw wniosek i nie ładuje e-mail, lub pozwolić mi korzystać z programu Outlook Dzięki Chris |
|
| |||
| |||
| Tak, wygląda na to próbuje pop emaile i błędny login i / lub hasło. Czy istnieje specjalny formularz użytkownika musi podjąć? Chyba Orange mają do zakodowania faktu, że jest to Freeserve konta.
![]() |
|
| Zakładki |