mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Orange fsmail.net de email Outlook setările

Reply

Thread Tools
Old 13 februarie 2008, 15:21
Grupul de stat

Default Orange fsmail.net de email Outlook setările

Bună seara,

Am încercat doar să utilizaţi Outlook pentru mea de e-mail în loc de portocaliu de webmail. Din păcate, este constant de mine pentru a cere o parola, am văzut un precedent şirul cu aceeaşi problemă, dar problema nu a fost rezolvată pe a mea.

BTW, chiar dacă i-mi e-mail prin intermediul site-ului portocaliu în prezent, la adresa de e-mail este myusername@fsmail.net (freeserve mail), întreb dacă acest lucru va avea nici o legătură cu privire la orice concluziile oamenilor de a veni.

Mulţumesc
Chris Leech
Old 15 februarie 2008, 08:53
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de chrisleech11 View Post
Bună seara,

Am încercat doar să utilizaţi Outlook pentru mea de e-mail în loc de portocaliu de webmail. Din păcate, este constant de mine pentru a cere o parola, am văzut un precedent şirul cu aceeaşi problemă, dar problema nu a fost rezolvată pe a mea.

BTW, chiar dacă i-mi e-mail prin intermediul site-ului portocaliu în prezent, la adresa de e-mail este myusername@fsmail.net (freeserve mail), întreb dacă acest lucru va avea nici o legătură cu privire la orice concluziile oamenilor de a veni.

Mulţumesc
Chris Leech
Puteţi cere o parola pentru diferite sosite (POP) şi de ieşire (SMTP), astfel încât să trebuiască să setaţi Outlook în consecinţă. POP este parola dvs. fsmail parola. Pentru ieşire, aveţi nevoie pentru a utiliza serverul SMTP prevede că furnizorul de servicii Internet. Pentru ca a mea ar fi mail.btinternet.com cu BT mail parola.

Old 15 februarie 2008, 09:11
Grupul de stat

Buna Mike, mulţumesc pentru răspunsul dumneavoastră.

S-ar putea să sune portocaliu apoi ca de origine cont este creat în numele părinţilor mei, şi ei au propriile lor portocaliu cont de utilizator şi parola legate de adresa de acasă.

Nu, sunt doar folosind webmail cu un nume de utilizator şi o parolă, trebuie să sune, probabil, le cred!

Multumiri
Chris Leech
Old 15 februarie 2008, 09:17
Grupul de donator

Parola dvs. pentru POP va fi cel care îl folosiţi pentru webmail.

Cum te accesul la Internet, unde eşti? Care reglementează modul în care avea acces la SMTP. În general, un ISP-ul permite doar accesul la serverul SMTP dacă utilizaţi sale de bandă largă.

Old 15 februarie 2008, 09:20
Grupul de stat

Mersi Mike, am încercat şi că aceasta ţine de formare a numele de utilizator şi parola cutie.

Avem un desktop care are Orange Broadband Modem înfiinţat pe ea, care se conectează la internet, şi apoi i, care, o dată conexiune activă cu un cablu de reţea care se conectează la sistemul meu laptop.

Mulţumesc
Chris
Old 15 februarie 2008, 09:23
Grupul de donator

Dacă vă Orange Broadband include e-mail, atunci ar trebui să existe nici o problema cu ajutorul lor smtp server.

Clarificarea: nu se cere o parola, atunci când expedierea, primirea, sau de ambele?

De asemenea, i-ai spus de Outlook pentru a aminti de parole?

Nu este o soluţie pe care o poate sau nu vrea! Asta este de a transmite auto-vă la o fsmail gratuit googlemail cont. Apoi, puteţi uşor înfiinţat Thunderbird googlemail pentru a accesa contul.

Old 15 februarie 2008, 09:27
Grupul de donator

Doar a avut o altă gândire. Aţi activat POP şi SMTP porturile de pe firewall de pe desktop?

Old 15 februarie 2008, 09:45
Grupul de stat

"Probabil nu a permis porturile Mike, am un firewall pe sistemul meu laptop, dar nu i-au personalizat de configurat-o.

Numele de utilizator şi parola cererea caseta apare atunci când l-am înfiinţat-mi un cont nou şi lăsaţi Outlook rulează, i puteţi imagina este încercarea de a obţine de e-mail-uri de la Orange, dar ţine cont de ce se va deschide cu pw cererea cutie şi nu se incarca orice e-mail-uri sau permiteţi-mi să utilizaţi Outlook

Mulţumesc
Chris
Old 15 februarie 2008, 10:01
Grupul de donator

Da, se pare că este încercarea de a pop e-mail-uri şi are un nume de utilizator incorecte şi / sau parola.

Există un formular special numele de utilizator, trebuie să se ţină? Cred ca Orange trebuie sa codifica faptul că aceasta este o Freeserve cont.

Reply

Register

Marcaje