menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Orange fsmail.net email výhľad nastavenia

Reply

Thread Tools
Old 13. februára 2008, 15:21
Člen Skupina

Default Orange fsmail.net email výhľad nastavenia

Dobrý večer,

Som sa snažil používať aplikáciu Outlook pre môj email namiesto oranžovej na webmail. Bohužiaľ je to pre mňa neustále žiadajú heslo, I've seen predchádzajúce vlákno sa rovnakým problémom, ale problém nebol vyriešený na mojej strane.

Btw, aj keď mám svoj e-mail prostredníctvom oranžové stránky v súčasnej dobe je e-mailová adresa myusername@fsmail.net (freeserve mail), ví, jestli to bude mať vplyv na akékoľvek závery ľudia prichádzajú do.

Ďakujeme vám
Chris Leech
Old 15.února 2008, 08:53
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal chrisleech11 View Post
Dobrý večer,

Som sa snažil používať aplikáciu Outlook pre môj email namiesto oranžovej na webmail. Bohužiaľ je to pre mňa neustále žiadajú heslo, I've seen predchádzajúce vlákno sa rovnakým problémom, ale problém nebol vyriešený na mojej strane.

Btw, aj keď mám svoj e-mail prostredníctvom oranžové stránky v súčasnej dobe je e-mailová adresa myusername@fsmail.net (freeserve mail), ví, jestli to bude mať vplyv na akékoľvek závery ľudia prichádzajú do.

Ďakujeme vám
Chris Leech
Tie môžu vyžadovať iné heslo pre prichádzajúce (POP) a odchádzajúcej (SMTP), takže budete musieť nastaviť Outlook spôsobom. Pop heslo je vaša fsmail heslo. Za odchádzajúce, musíte použiť SMTP server, ktorý poskytuje váš ISP. Na mojej, že by sa mail.btinternet.com BT mail s mojím heslom.

Old 15.února 2008, 09:11
Člen Skupina

Ahoj Miku, vďaka za vaše odpovede.

Možno budem musieť prsteň oranžová potom ako domovskú účet zriadený v mojej rodičia meno, a oni majú svoje vlastné oranžová užívateľského účtu a heslo súvisiace s domácou adresu.

Nemám, jsem prostě webmailovej s pomocou používateľského mena a hesla, zrejme krúžok je myslím!

Děkuji
Chris Leech
Old 15.února 2008, 09:17
Darcu Skupina

Vaše heslo pre POP bude ten, že používate pre webmail.

Ako sa máte prístup na internet, kde ste? , Ktorým sa riadi, ako sa dostanete prístup k SMTP. Všeobecne ISP umožňuje iba prístup na svoj SMTP server, ak používate svoje širokopásmové.

Old 15.února 2008, 09:20
Člen Skupina

Vďaka Miku, som sa pokúsil, aby ju a uvedenie do kolónky užívateľské meno a heslo.

Máme desktopu, ktorý má Orange Broadband Modem nastaviť na ňom, ktorý sa pripojí k internetu, a potom aj podiel tejto súvislosti raz aktívny a sieťový kábel, ktorý sa pripojí k môjmu notebooku.

Vďaka
Chris
Old 15.února 2008, 09:23
Darcu Skupina

Ak váš Orange Broadband zahŕňa email potom by mala byť žiadny problém s použitím ich SMTP server.

Upresnenie: to je požiadavka hesla pri odosielanie, prijímanie, alebo oboje?

Tiež ste povedal, Outlook pamätať heslá?

Existuje riešenie, ktoré môže alebo nemusí páčiť! To je vaše auto-forward fsmail na bezplatnej googlemail účet. Potom si môžete ľahko nastaviť Thunderbird pre prístup k účtu googlemail.

Old 15.února 2008, 09:27
Darcu Skupina

Len ešte mysleli. Už ste povolili POP a SMTP porty na firewallu na ploche?

Old 15.února 2008, 09:45
Člen Skupina

"Možno nie je povolený porty mike jsem firewall na mojom notebooku, ale aj doteraz vlastné nakonfigurovaný to.

Užívateľské meno a heslo krabice príde až keď som nastaviť môj nový účet a nechajte výhľad beží, môžem si ich snaží dostať na e-maily z účtu, ale pořád oranžová prišiel s pw žiadosť krabice a nenačte žiadne e-maily alebo dovolte mi, abych v programe Outlook

Vďaka
Chris
Old 15.února 2008, 10:01
Darcu Skupina

Áno, vyzerá to, že sa snaží pop emaily a nesprávne používateľské meno a / alebo heslo.

Existuje nejaký špeciálny formulár meno musí vziať? Myslím, Orange musí zakódovat na skutočnosť, že sa jedná o Freeserve účte.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Outlook 2007 Email Hľadať Funkcia kevvyb Office & Aplikácie 2 24. marca 2009 12:27
Nastavenie Outlook Express jamie2k8 Email, VoIP & IM Diskusia 1 22. júna 2008 13:40
Nemožno odoslať e-mailov z programu Outlook 2003 s oranžovou. saholt Email, VoIP & IM Diskusia 1 27. február 2008 15:48
Outlook 2003 - email prázdny macarmela16 Office & Aplikácie 6 26. júla 2007 12:48
Pomoc potrebné zálohovanie Outlook email zložky a nastavenia Paros Email, VoIP & IM Diskusia 2 13. júla 2007 08:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.