![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý večer, Som sa snažil používať aplikáciu Outlook pre môj email namiesto oranžovej na webmail. Bohužiaľ je to pre mňa neustále žiadajú heslo, I've seen predchádzajúce vlákno sa rovnakým problémom, ale problém nebol vyriešený na mojej strane. Btw, aj keď mám svoj e-mail prostredníctvom oranžové stránky v súčasnej dobe je e-mailová adresa myusername@fsmail.net (freeserve mail), ví, jestli to bude mať vplyv na akékoľvek závery ľudia prichádzajú do. Ďakujeme vám Chris Leech |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ahoj Miku, vďaka za vaše odpovede. Možno budem musieť prsteň oranžová potom ako domovskú účet zriadený v mojej rodičia meno, a oni majú svoje vlastné oranžová užívateľského účtu a heslo súvisiace s domácou adresu. Nemám, jsem prostě webmailovej s pomocou používateľského mena a hesla, zrejme krúžok je myslím! Děkuji Chris Leech |
|
| |||
| |||
| Vaše heslo pre POP bude ten, že používate pre webmail. Ako sa máte prístup na internet, kde ste? , Ktorým sa riadi, ako sa dostanete prístup k SMTP. Všeobecne ISP umožňuje iba prístup na svoj SMTP server, ak používate svoje širokopásmové.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Vďaka Miku, som sa pokúsil, aby ju a uvedenie do kolónky užívateľské meno a heslo. Máme desktopu, ktorý má Orange Broadband Modem nastaviť na ňom, ktorý sa pripojí k internetu, a potom aj podiel tejto súvislosti raz aktívny a sieťový kábel, ktorý sa pripojí k môjmu notebooku. Vďaka Chris |
|
| |||
| |||
| Ak váš Orange Broadband zahŕňa email potom by mala byť žiadny problém s použitím ich SMTP server. Upresnenie: to je požiadavka hesla pri odosielanie, prijímanie, alebo oboje? Tiež ste povedal, Outlook pamätať heslá? Existuje riešenie, ktoré môže alebo nemusí páčiť! To je vaše auto-forward fsmail na bezplatnej googlemail účet. Potom si môžete ľahko nastaviť Thunderbird pre prístup k účtu googlemail.
|
| |||
| |||
| Len ešte mysleli. Už ste povolili POP a SMTP porty na firewallu na ploche?
|
| |||
| |||
| "Možno nie je povolený porty mike jsem firewall na mojom notebooku, ale aj doteraz vlastné nakonfigurovaný to. Užívateľské meno a heslo krabice príde až keď som nastaviť môj nový účet a nechajte výhľad beží, môžem si ich snaží dostať na e-maily z účtu, ale pořád oranžová prišiel s pw žiadosť krabice a nenačte žiadne e-maily alebo dovolte mi, abych v programe Outlook Vďaka Chris |
|
| |||
| |||
| Áno, vyzerá to, že sa snaží pop emaily a nesprávne používateľské meno a / alebo heslo. Existuje nejaký špeciálny formulár meno musí vziať? Myslím, Orange musí zakódovat na skutočnosť, že sa jedná o Freeserve účte.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Outlook 2007 Email Hľadať Funkcia | kevvyb | Office & Aplikácie | 2 | 24. marca 2009 12:27 |
| Nastavenie Outlook Express | jamie2k8 | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 22. júna 2008 13:40 |
| Nemožno odoslať e-mailov z programu Outlook 2003 s oranžovou. | saholt | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 27. február 2008 15:48 |
| Outlook 2003 - email prázdny | macarmela16 | Office & Aplikácie | 6 | 26. júla 2007 12:48 |
| Pomoc potrebné zálohovanie Outlook email zložky a nastavenia | Paros | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 13. júla 2007 08:11 |
| Thread Tools | |
| |