мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Оранге фсмаил.нет подешавања е-поште за Оутлоок

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. Мар 2008, 15:21
Мембер Гроуп

Default Оранге фсмаил.нет подешавања е-поште за Оутлоок

Добра вечер,

Иве 'праведан суђен користите Оутлоок за моју е-маил, уместо поморанџе'с уебмаил. Нажалост, то је стално траже од мене лозинку, И'ве сеен претходне тхреад са истим проблемом, али проблем није решен на моју.

БТУ, иако ја добити моју е-маил кроз наранџасте сите Тренутно, е-маил адреса је мыусернаме@фсмаил.нет (фреесерве маил), питам се, ако ће то имати било који лежиш на било људи долазе до закључака.

Хвала
Цхрис лекар
Old 15. Мар 2008, 08:53
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы цхрислеецх11 View Post
Добра вечер,

Иве 'праведан суђен користите Оутлоок за моју е-маил, уместо поморанџе'с уебмаил. Нажалост, то је стално траже од мене лозинку, И'ве сеен претходне тхреад са истим проблемом, али проблем није решен на моју.

БТУ, иако ја добити моју е-маил кроз наранџасте сите Тренутно, е-маил адреса је мыусернаме@фсмаил.нет (фреесерве маил), питам се, ако ће то имати било који лежиш на било људи долазе до закључака.

Хвала
Цхрис лекар
Ви мај захтевају различиту лозинку за долазне (ПОП) и одлазни (СМТП), тако што треба да подесите Оутлоок у складу са тим. ПОП је ваша лозинка фсмаил лозинку. За одлазни, морате користити СМТП сервер који ваш ИСП пружа. Јер да би се минско маил.бтинтернет.цом БТ маил са мојом лозинком.

Old 15. Мар 2008, 09:11
Мембер Гроуп

Хи Мике, хвала за одговор.

Можда ћу морати прстен наранџаста затим као почетну рачун је постављена у име моје родитеље, и они имају своје наранџасте кориснички налог и лозинку везан за кућну адресу.

Не, ја сам само коришћењем уебмаил са корисничким именом и лозинком, вероватно имају прстен на њих мислим!

Много Хвала
Цхрис лекар
Old 15. Мар 2008, 09:17
Донаторска Група

Ваша лозинка за ПОП ће бити она коју користите за уебмаил.

Како вам приступ интернету, где си? Који регулише начин добијате приступ СМТП. Уопштено само један ИСП омогућава приступ до својих СМТП сервер ако користите њене широкопојасне.

Old 15. Мар 2008, 09:20
Мембер Гроуп

Хвала Мајк, покушао сам да га чувају и доносе се корисничко име и лозинка кутија.

Имамо десктоп који има Оранге Броадбанд Модем поставити на њему која спаја на Интернет, а потом и да се деле везу са једном активни мрежни кабл који повезује на мој лаптоп.

Хвала
Цхрис
Old 15. Мар 2008, 09:23
Донаторска Група

Ако је ваш Оранге Броадбанд укључује е-пошту тада би требало да буде никаквих проблема помоћу СМТП сервера.

Појашњење: то затражити лозинку приликом слања, примања, или обоје?

Такође, да ли сте рекли Оутлоок да сетити лозинке?

Постоји решење и да сте мај или мај не воле! То је ауто-прослиједити ваше фсмаил на бесплатни гооглемаил рачун. Затим можете једноставно поставити Тхундербирду гооглемаил за приступ налогу.

Old 15. Мар 2008, 09:27
Донаторска Група

Само је још једна мисао. Да ли сте омогућили су ПОП и СМТП портова на титном зиду на десктопу?

Old 15. Мар 2008, 09:45
Мембер Гроуп

'Можда није омогућено портове Мајк, имам фиреуалл на мој лаптоп, али нисам то обичај конфигурисан.

Корисничко име и лозинку захтев кутија долази када сам поставити мој нови кориснички рачун и само оставити Оутлоок покренут, не могу замислити да је тежак за добити на е-маилове од поморанџе чува налог, али долазе са ПУ захтев кутија и не учита било које поруке е-поште или дозволите ми да користите Оутлоок

Хвала
Цхрис
Old 15. Мар 2008, 10:01
Донаторска Група

Да, изгледа као да се покушава поп и порукама е-поште има неправилан корисничко име и / или лозинку.

Да ли постоји посебан образац за корисничко име је потребно? Ваљда Оранге морати кодирати на чињеницу да је ово Фреесерве рачун.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц