![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Добра вечер,
Иве 'праведан суђен користите Оутлоок за моју е-маил, уместо поморанџе'с уебмаил. Нажалост, то је стално траже од мене лозинку, И'ве сеен претходне тхреад са истим проблемом, али проблем није решен на моју. БТУ, иако ја добити моју е-маил кроз наранџасте сите Тренутно, е-маил адреса је мыусернаме@фсмаил.нет (фреесерве маил), питам се, ако ће то имати било који лежиш на било људи долазе до закључака. Хвала Цхрис лекар |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
|
|||
|
|||
|
Хи Мике, хвала за одговор.
Можда ћу морати прстен наранџаста затим као почетну рачун је постављена у име моје родитеље, и они имају своје наранџасте кориснички налог и лозинку везан за кућну адресу. Не, ја сам само коришћењем уебмаил са корисничким именом и лозинком, вероватно имају прстен на њих мислим! Много Хвала Цхрис лекар |
|
|
|||
|
|||
|
Ваша лозинка за ПОП ће бити она коју користите за уебмаил.
Како вам приступ интернету, где си? Који регулише начин добијате приступ СМТП. Уопштено само један ИСП омогућава приступ до својих СМТП сервер ако користите њене широкопојасне.
|
|||
|
|||
|
Хвала Мајк, покушао сам да га чувају и доносе се корисничко име и лозинка кутија.
Имамо десктоп који има Оранге Броадбанд Модем поставити на њему која спаја на Интернет, а потом и да се деле везу са једном активни мрежни кабл који повезује на мој лаптоп. Хвала Цхрис |
|
|
|||
|
|||
|
Ако је ваш Оранге Броадбанд укључује е-пошту тада би требало да буде никаквих проблема помоћу СМТП сервера.
Појашњење: то затражити лозинку приликом слања, примања, или обоје? Такође, да ли сте рекли Оутлоок да сетити лозинке? Постоји решење и да сте мај или мај не воле! То је ауто-прослиједити ваше фсмаил на бесплатни гооглемаил рачун. Затим можете једноставно поставити Тхундербирду гооглемаил за приступ налогу.
|
|||
|
|||
|
Само је још једна мисао. Да ли сте омогућили су ПОП и СМТП портова на титном зиду на десктопу?
|
|||
|
|||
|
'Можда није омогућено портове Мајк, имам фиреуалл на мој лаптоп, али нисам то обичај конфигурисан.
Корисничко име и лозинку захтев кутија долази када сам поставити мој нови кориснички рачун и само оставити Оутлоок покренут, не могу замислити да је тежак за добити на е-маилове од поморанџе чува налог, али долазе са ПУ захтев кутија и не учита било које поруке е-поште или дозволите ми да користите Оутлоок Хвала Цхрис |
|
|
|||
|
|||
|
Да, изгледа као да се покушава поп и порукама е-поште има неправилан корисничко име и / или лозинку.
Да ли постоји посебан образац за корисничко име је потребно? Ваљда Оранге морати кодирати на чињеницу да је ово Фреесерве рачун.