![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Iyi akşamlar, Sadece portakal web posta yerine e-posta için Outlook kullanmayı denedim. Ne yazık ki, bunun sürekli bir parola soran's, ben de aynı sorunu bir önceki iplik gördüm sorunu benim üzerinde çözülmüş değil. Btw rağmen Turuncu sitenin şu anda üzerinden e-posta alırsanız, e-posta adresi myusername@fsmail.net Bu gelip herhangi bir sonuç insanlar üzerinde herhangi bir etkiye sahip olacaktır (), merak posta freeserve. Teşekkürler Chris sülük |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Merhaba Mike, Cevabınız için teşekkürler. Olarak ana hesap ailem adına ayarlandı Sonra turuncu halka gerekebilir ve kendi turuncu kullanıcı hesabı ve şifre ev adresine bağlantı. Ben, sadece bir kullanıcı adı ve şifre ile, belki de vardır ben çalmak üzere web kullanıyorum don't düşünüyorum! Pek çok teşekkürler Chris sülük |
|
| |||
| |||
| POP'u için şifre olacak bir web posta kullanmak için. Nasıl internete erişebilen neredesin? Bu hükümleri nasıl SMTP'ye erişebilirsiniz. Genellikle bir ISS sadece SMTP sunucusuna erişim eğer onun genişbant kullanıyorsanız sağlar.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Thanks Mike, ben denedim ve bu kullanıcı adı ve şifre kutusunu getirmek tutar. Biz olan Orange Broadband Modem üzerinde olan internete ve sonra paylaşmak bu bağlantıyı bir kez benim dizüstü bağlanır bir ağ kablosu ile etkin bağlar kurmak bir masaüstü var. Teşekkürler Chris |
|
| |||
| |||
| Eğer Orange Broadband sonra hiçbir sorun onların SMTP sunucusu kullanarak gereken e-posta içerir. Açıklama: bu bir şifresi gönderilmesini, alınmasını veya her iki isteği? Ayrıca, şifreler hatırlıyorum Outlook anlattın? Bir çözüm sizin Mayıs veya Mayıs gibi değil! Bu otomatik bir ücretsiz googlemail hesabınıza forward fsmail. Daha sonra kolayca Thunderbird'ü kadar googlemail hesabına erişmek için ayarlayabilirsiniz.
|
| |||
| |||
| Sadece başka bir düşünce vardı. Size masaüstünde firewall üzerinde POP ve SMTP bağlantı noktası etkin mi?
|
| |||
| |||
| `Muhtemelen değil port sarcoz etkin, benim dizüstü ama yapılandırılmış da özel olmayan bir güvenlik duvarı var. Kullanıcı adı ve şifre isteği kutusunu ben ve yeni bir hesap kurdum sadece görünüm çalışan bırakmak gelir, i Turuncu hesabınıza gelen e-postaları almaya çalışırken's hayal ancak PW istek kutusu ile geliyor tutar ve yük gelmez herhangi bir e-posta veya yaz Outlook kullanmak için izin Teşekkürler Chris |
|
| |||
| |||
| Gibi e-postalar Pop çalışıyor Evet, öyle görünüyor ve yanlış bir kullanıcı adı ve / veya şifre vardır. Orada özel bir formu kullanıcı mı almak zorunda? Ben Turuncu tahmin olduğu bu Freeserve hesap kodlamak gerekir.