менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Помаранчевий fsmail.net установки електронної пошти Outlook

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 лютого 2008, 15:21
Член групи

Default Помаранчевий fsmail.net установки електронної пошти Outlook

Добрий вечір,

Я просто спробував використовувати Outlook для моєї електронної пошти замість електронної пошти компанії Orange. На жаль, він постійно просив мене пароль, я бачив попередній потік з тією ж проблемою, але питання не було вирішене з розмінування.

До речі, хоча я отримаю по електронній пошті через сайт в даний час помаранчевий, адреса електронної пошти myusername@fsmail.net (Егеезете пошта), дивуватися, якщо це буде мати ніякого відношення до яких-небудь висновків люди приходять.

Спасибо
Кріс Лич
Old 15 лютого 2008, 08:53
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав chrisleech11 View Post
Добрий вечір,

Я просто спробував використовувати Outlook для моєї електронної пошти замість електронної пошти компанії Orange. На жаль, він постійно просив мене пароль, я бачив попередній потік з тією ж проблемою, але питання не було вирішене з розмінування.

До речі, хоча я отримаю по електронній пошті через сайт в даний час помаранчевий, адреса електронної пошти myusername@fsmail.net (Егеезете пошта), дивуватися, якщо це буде мати ніякого відношення до яких-небудь висновків люди приходять.

Спасибо
Кріс Лич
Вам може знадобитися різні паролі для вхідних повідомлень (POP) і вихідних (SMTP), тому необхідно створити Outlook відповідно. Пароль СОЗ fsmail ваш пароль. Для вихідних, вам потрібно використовувати SMTP сервер вашого провайдера, що забезпечує. Для міна, яка буде mail.btinternet.com з моєю пароля поштою БТ.

Old 15 лютого 2008, 09:11
Член групи

Mike Привіт, спасибі за вашу відповідь.

Я міг би з оранжевим кільцем хоч дім рахунку налаштована на моє ім'я батьків, і вони мають свою власну обліковий запис користувача і пароль, оранжевий, пов'язані з домашньою адресою.

Не знаю, я просто використання електронної пошти за допомогою імені користувача та пароль, ймовірно, доведеться кільця них я думаю!

Many Thanks
Кріс Лич
Old 15 лютого 2008, 09:17
Донор групи

Ваш пароль для POP буде той, ви використовуєте для електронної пошти.

Як ви виходите в Інтернет, де ви? Це визначає, як ви отримуєте доступ до SMTP. Взагалі провайдер дає доступ тільки до своїх сервером SMTP, якщо ви використовуєте свою широкосмуговий зв'язок.

Old 15 лютого 2008, 09:20
Член групи

Завдяки Майк, я намагався, що і він тримає виховують ім'я користувача і пароль вікні.

У нас є робочий стіл, який має Orange Broadband Modem створити на ньому, який підключається до Інтернету, а потім я поділяю, що зв'язку з активним мережевим кабелем, який підключається до моїх ноутбуком.

Спасибо
Кріс
Old 15 лютого 2008, 09:23
Донор групи

Якщо ваш Orange Broadband включає лист, то не повинно бути жодних проблем з використанням їх SMTP-сервер.

Уточнення: це запит пароля при передачі, отримання, або як?

Крім того, ви сказали Outlook пам'ятати паролі?

Існує рішення, яке ви можете або не хотіли! Це автоматичне пересилання fsmail Ваша безкоштовний акаунт Googlemail. Потім Ви можете легко налаштувати Thunderbird для доступу до рахунку Googlemail.

Old 15 лютого 2008, 09:27
Донор групи

Просто була інша думка. Включили Чи ви POP і SMTP порти на брандмауері на робочому столі?

Old 15 лютого 2008, 09:45
Член групи

`Можливо, не дозволили порти Mike, у мене є брандмауер на моєму ноутбуці, але я не налаштований користувальницький його.

Ім'я користувача і поле для запиту пароля з'являється, коли я встановив свій новий акаунт і просто залишити Outlook запущено, я можу собі це намагаються отримати листа від помаранчевого рахунку, а й справа приходить з поля запиту PW і не завантажується ніяких електронних листів або дозволити мені використовувати Outlook

Спасибо
Кріс
Old 15 лютого 2008, 10:01
Донор групи

Та, схоже, що вона намагається поп листів і невірне ім'я користувача або пароль.

Є спеціальна форма імені користувача має взяти? Я думаю, помаранчевий повинні кодувати той факт, що це увагу Егеезете.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Електронна пошта Outlook 2007 функція пошуку kevvyb Office Suites & Застосування 2 24 березня 2009 12:27
Налаштування Outlook Express jamie2k8 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 22 червня 2008 13:40
Неможливо відправити електронну пошту з Outlook 2003 з помаранчевим. saholt Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 27 лютого 2008 15:48
Outlook 2003 - Email порожнім macarmela16 Office Suites & Застосування 6 26 липня 2007 12:48
Допомога при необхідності резервного копіювання електронної пошти Outlook папками та параметри ПГВКП Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 13 липня 2007 08:11
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.