![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добрий вечір, Я просто спробував використовувати Outlook для моєї електронної пошти замість електронної пошти компанії Orange. На жаль, він постійно просив мене пароль, я бачив попередній потік з тією ж проблемою, але питання не було вирішене з розмінування. До речі, хоча я отримаю по електронній пошті через сайт в даний час помаранчевий, адреса електронної пошти myusername@fsmail.net (Егеезете пошта), дивуватися, якщо це буде мати ніякого відношення до яких-небудь висновків люди приходять. Спасибо Кріс Лич |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Mike Привіт, спасибі за вашу відповідь. Я міг би з оранжевим кільцем хоч дім рахунку налаштована на моє ім'я батьків, і вони мають свою власну обліковий запис користувача і пароль, оранжевий, пов'язані з домашньою адресою. Не знаю, я просто використання електронної пошти за допомогою імені користувача та пароль, ймовірно, доведеться кільця них я думаю! Many Thanks Кріс Лич |
|
| |||
| |||
| Ваш пароль для POP буде той, ви використовуєте для електронної пошти. Як ви виходите в Інтернет, де ви? Це визначає, як ви отримуєте доступ до SMTP. Взагалі провайдер дає доступ тільки до своїх сервером SMTP, якщо ви використовуєте свою широкосмуговий зв'язок.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Завдяки Майк, я намагався, що і він тримає виховують ім'я користувача і пароль вікні. У нас є робочий стіл, який має Orange Broadband Modem створити на ньому, який підключається до Інтернету, а потім я поділяю, що зв'язку з активним мережевим кабелем, який підключається до моїх ноутбуком. Спасибо Кріс |
|
| |||
| |||
| Якщо ваш Orange Broadband включає лист, то не повинно бути жодних проблем з використанням їх SMTP-сервер. Уточнення: це запит пароля при передачі, отримання, або як? Крім того, ви сказали Outlook пам'ятати паролі? Існує рішення, яке ви можете або не хотіли! Це автоматичне пересилання fsmail Ваша безкоштовний акаунт Googlemail. Потім Ви можете легко налаштувати Thunderbird для доступу до рахунку Googlemail.
|
| |||
| |||
| Просто була інша думка. Включили Чи ви POP і SMTP порти на брандмауері на робочому столі?
|
| |||
| |||
| `Можливо, не дозволили порти Mike, у мене є брандмауер на моєму ноутбуці, але я не налаштований користувальницький його. Ім'я користувача і поле для запиту пароля з'являється, коли я встановив свій новий акаунт і просто залишити Outlook запущено, я можу собі це намагаються отримати листа від помаранчевого рахунку, а й справа приходить з поля запиту PW і не завантажується ніяких електронних листів або дозволити мені використовувати Outlook Спасибо Кріс |
|
| |||
| |||
| Та, схоже, що вона намагається поп листів і невірне ім'я користувача або пароль. Є спеціальна форма імені користувача має взяти? Я думаю, помаранчевий повинні кодувати той факт, що це увагу Егеезете.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Електронна пошта Outlook 2007 функція пошуку | kevvyb | Office Suites & Застосування | 2 | 24 березня 2009 12:27 |
| Налаштування Outlook Express | jamie2k8 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 22 червня 2008 13:40 |
| Неможливо відправити електронну пошту з Outlook 2003 з помаранчевим. | saholt | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 27 лютого 2008 15:48 |
| Outlook 2003 - Email порожнім | macarmela16 | Office Suites & Застосування | 6 | 26 липня 2007 12:48 |
| Допомога при необхідності резервного копіювання електронної пошти Outlook папками та параметри | ПГВКП | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 13 липня 2007 08:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |