![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Κάθε φορά που θα πατήσω το κουμπί αποστολή και λήψη είμαι για να περάσουμε το μήνυμα. Δεν έχω καμία chnaged ρυθμίσεις που σταμάτησε να λειτουργεί μόνο μία ημέρα. Έχω ελέγξει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού και τίποτα δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει, αν και δεν είμαι ειδικός επί του Outlook. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν appreiciated Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Το πρόβλημα λύθηκε, ήταν μια άσχημη ιού, και έχουν πλέον τοποθετηθεί στον ιό θέμα για βοήθεια σχετικά με την άρση της. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| IE Μήνυμα λάθους - «Λειτουργία τερματιστεί" - Τι σημαίνει αυτό; | luke1206 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 12 Αυγ 2009 11:04 |
| Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 13 Μαρ 2009 15:56 |
| Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; | Raynhawk | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 23 Φεβ 2009 17:01 |
| Δεν μπορεί να "επιτρέψει" λειτουργία "την" στο Bios αναφ. CD / DVD. | ashmehta | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 17 Ιουν 2008 02:56 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |