mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Outlook 2002 - "Ši operacija nepavyko"

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 9, 2008, 13:44
Narys

Default Outlook 2002 - "Ši operacija nepavyko"

Kai aš paspauskite mygtuką siųsti ir gauti Gaunu šį pranešimą.

Aš ne chnaged visus nustatymus jis tiesiog nustojo veikti vieną dieną. Pavarčiau paskyros parametrai ir nieko, atrodo, pasikeitė, nors aš ne apie "Outlook ekspertas.

Any help būtų appreiciated

Ačiū
Old Rugpjūtis 10, 2008, 03:42
Narys

Default Outlook 2002 - "Ši operacija nepavyko"

Problema išspręsta, buvo bjaurus virusas, ir dabar jau paskelbtas virusas temą Pagalba dėl jį pašalinti.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
IE Klaidos pranešimas - "Operacija nutraukta" - Ką tai reiškia? luke1206 Naršyklėms & FTP Klientai 2 Rugpjūtis 12, 2009 11:04
HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" ashaiba General Hardware Chat 6 Kovas 13, 2009 15:56
Bus "Office 95" bendradarbiaus su "Windows XP"? Raynhawk Office Suites & Applications 4 23 vasaris 2009 17:01
Nepavyko įdėti "Enable" funkciją "įjungti" BIOS Nuoroda CD / DVD. ashmehta Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 8 Birželis 17, 2008 02:56
Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". aechain Windows "operacinės sistemos 5 24 sausis 2008 15:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.