![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai aš paspauskite mygtuką siųsti ir gauti Gaunu šį pranešimą. Aš ne chnaged visus nustatymus jis tiesiog nustojo veikti vieną dieną. Pavarčiau paskyros parametrai ir nieko, atrodo, pasikeitė, nors aš ne apie "Outlook ekspertas. Any help būtų appreiciated Ačiū |
|
| |||
| |||
| Problema išspręsta, buvo bjaurus virusas, ir dabar jau paskelbtas virusas temą Pagalba dėl jį pašalinti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| IE Klaidos pranešimas - "Operacija nutraukta" - Ką tai reiškia? | luke1206 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | Rugpjūtis 12, 2009 11:04 |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Bus "Office 95" bendradarbiaus su "Windows XP"? | Raynhawk | Office Suites & Applications | 4 | 23 vasaris 2009 17:01 |
| Nepavyko įdėti "Enable" funkciją "įjungti" BIOS Nuoroda CD / DVD. | ashmehta | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | Birželis 17, 2008 02:56 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Temos įrankiai | |
| |