![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Имам Офис 2007 Професионална инсталирани на компютър с XP Home и след инсталирането на някои офис актуализации аз арго изпращате или получавате съобщения в Outlook. Аз деинсталиран офис и деинсталира всички от офиса актуализации тогава reinstalled без промени, но все още няма късмет. Аз увреждания ми антивирусен софтуер и защитна стена, без късмет. Аз тестват настройките на профила си в Outlook Express и всичко работи, само не в Outlook. Когато кликнете върху Изпращане / получаване бутона напредъка диалоговия прозорец мига за подобен една четвърт от секундата и след това изчезва. Не съобщения за грешки са дадени също. Трябва също да се опита да поправят извън търсите PST файл с SCANPST но все още нищо. Мога кой да помогне??? Благодаря предварително |
|
| |||
| |||
| Дали това юридическо, напълно оригинален екземпляр на службата? Ако не, проблеми, като това са повече от вероятно, както Microsoft получава cleverer (и по-рестриктивни) с пиратството-thwarting усилия. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проверете настройките на профила поща - поп, потребителско име, парола др
| |||
| |||
| Опитайте използване -- ремонт на Outlook Express, Програма за ремонт на папки на Outlook Express, извлечение по електронна поща от Outlook Express dbx файл. Спасете ремонтирано Outlook Express съобщения на диск, с изключение на ремонт dbx файлове в папката безопасни, те могат да бъдат полезни, преместете ремонтирано съобщения ще трябва да отворите едновременно на Outlook Express и Windows Explorer, подкрепа на *. dbx файл формати: MS Outlook Express 5 / 6. |