![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni Mám Office 2007 Professional nainstalován na počítači s XP Home a po instalaci aktualizace některých kancelářských I cant odesílat nebo přijímat e-maily v aplikaci Outlook. I odinstalovány kanceláře a odinstalovány všechny aktualizace, z kanceláře pak přeinstalovat bez aktualizace, ale stále není náhoda. I se zdravotním postižením můj antivirový software a firewall, není náhoda. I zkouší moje nastavení účtu v Outlook Express a všechno funguje, jen ne v Outlooku. Když kliknu na odesílat / přijímat tlačítko pokrok okna bliká do stejného čtvrtina z druhého a pak zase zmizí. Žádné chybové zprávy jsou uvedeny buď. Také jsem se pokusil podívat na opravu PST soubor s SCANPST, ale stále nic. Může někdo pomoct? Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Je to legální, plné skutečného kopii Office? Pokud ne, problémy, jako je tato, jsou více než pravděpodobné, protože Microsoft se chytřejší (a více omezující) s pirátstvím-zmaření úsilí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkontrolujte mail Nastavení účtu - pop, uživatelské jméno, heslo atd.
| |||
| |||
| Zkuste použít -- oprava aplikace Outlook Express, Program pro opravu složek aplikace Outlook Express, výpis e-mailů z Outlooku Express dbx souboru. Uložte opravoval Outlook Express zprávy na disk, uložte opravoval dbx souborů v bezpečném složky, které mohou být užitečné, přesuňte opravoval zprávy musíte otevřít současně s aplikací Outlook Express a Windows Explorer, *. dbx podpora formátů: MS Outlook Express 5 / 6. |