μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Outlook 2007 συνηθίζει να στείλετε / λάβετε.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Δεκέμβρη 2007, 22:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Outlook 2007 συνηθίζει να στείλετε / λάβετε.

Hi Everyone
Έχω εγκατεστημένο το Office 2007 Professional σε έναν υπολογιστή με XP Home και μετά την εγκατάσταση ορισμένων ενημερωμένων εκδόσεων του Office Ι επίκλισης στείλετε ή να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook. Απεγκατάσταση του γραφείου μου και απεγκατάσταση όλων των ενημερωμένων εκδόσεων του Office μετά την επανεγκατάσταση ΧΩΡΙΣ ενημερώσεις, αλλά ακόμη δεν τύχη. Θα μου απενεργοποιηθεί το λογισμικό αντιμετώπισης ιών και τείχους, δεν τύχη. Θα ελέγχονται από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού μου στο Outlook Express και όλα λειτουργούν, απλά δεν το Outlook. Όταν κάνω κλικ στο αποστολή / λήψη κουμπί το παράθυρο διαλόγου προόδου αναβοσβήνει για έναν σαν ένα τέταρτο του δεύτερου και στη συνέχεια εξαφανίζεται. Δεν δίνονται τα μηνύματα λάθους είτε. Επίσης, έχω δοκιμάσει την επιδιόρθωση του καθορίζονται εξετάσουμε pst με SCANPST αλλά ακόμα τίποτα δεν.
Μπορεί κανείς να βοηθήσει;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Old 15 Δεκεμβρίου 2007, 06:02
Μέλος Ομάδα

Είναι ένα νομικό, πλήρως γνήσιο αντίγραφο του Office; Εάν δεν είναι, προβλήματα όπως αυτό είναι περισσότερο από πιθανό, όπως το Microsoft παίρνει cleverer (και πιο περιοριστικές) με τις προσπάθειες για την παρεμπόδιση της πειρατείας.
Old 15η Δεκεμβρίου 2007, 06:55
Διαχειριστής Ομάδα

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού αλληλογραφίας - ποπ, όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης κλπ.

Κάτι που ίσως αλλάξει κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 Δεκεμβρίου 2007, 14:42
Νέο Μέλος Ομάδα

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε -- επισκευή του Outlook Express, Πρόγραμμα για την επισκευή τους φακέλους του Outlook Express, να εξάγει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Outlook Express dbx αρχείο. Αποθήκευση επιδιορθωμένων μηνύματα του Outlook Express στο δίσκο, εκτός από τον επισκευασθέντα dbx αρχεία στην ασφαλή φάκελο, μπορεί να είναι χρήσιμη, μετακινήστε το επισκευαστεί μηνύματα που έχετε για να ανοίξει ταυτόχρονα το Outlook Express και του Windows Explorer, υποστήριξη *. dbx μορφές αρχείων: MS Outlook Express 5 / 6.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
MS Outlook - Είμαι σε θέση να στείλετε μηνύματα που λαμβάνετε, αλλά θ επίκλισης ttoshiba E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 0 5 Ιουν 2009 02:35
Γιατί μπορώ να στείλω αλλά δεν λαμβάνουν e-mails ρίξει E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 7 13η Μαΐου 2009 06:04
Επίκλισης Αποστολή E Mail με το Outlook Express 2007 (WindowsXP) dexterlevi E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 14 Μαρ 2009 15:50
OE αποστολή / λήψη redragon E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 2 19 Δεκ. 2007 18:20
Το Outlook 2003 στέλνει και να λαμβάνει το πρόβλημα PVM Office Suites & Εφαρμογές 2 16η Σεπ 2007 09:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.