![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone Έχω εγκατεστημένο το Office 2007 Professional σε έναν υπολογιστή με XP Home και μετά την εγκατάσταση ορισμένων ενημερωμένων εκδόσεων του Office Ι επίκλισης στείλετε ή να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook. Απεγκατάσταση του γραφείου μου και απεγκατάσταση όλων των ενημερωμένων εκδόσεων του Office μετά την επανεγκατάσταση ΧΩΡΙΣ ενημερώσεις, αλλά ακόμη δεν τύχη. Θα μου απενεργοποιηθεί το λογισμικό αντιμετώπισης ιών και τείχους, δεν τύχη. Θα ελέγχονται από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού μου στο Outlook Express και όλα λειτουργούν, απλά δεν το Outlook. Όταν κάνω κλικ στο αποστολή / λήψη κουμπί το παράθυρο διαλόγου προόδου αναβοσβήνει για έναν σαν ένα τέταρτο του δεύτερου και στη συνέχεια εξαφανίζεται. Δεν δίνονται τα μηνύματα λάθους είτε. Επίσης, έχω δοκιμάσει την επιδιόρθωση του καθορίζονται εξετάσουμε pst με SCANPST αλλά ακόμα τίποτα δεν. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
| Είναι ένα νομικό, πλήρως γνήσιο αντίγραφο του Office; Εάν δεν είναι, προβλήματα όπως αυτό είναι περισσότερο από πιθανό, όπως το Microsoft παίρνει cleverer (και πιο περιοριστικές) με τις προσπάθειες για την παρεμπόδιση της πειρατείας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού αλληλογραφίας - ποπ, όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης κλπ.
| |||
| |||
| Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε -- επισκευή του Outlook Express, Πρόγραμμα για την επισκευή τους φακέλους του Outlook Express, να εξάγει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Outlook Express dbx αρχείο. Αποθήκευση επιδιορθωμένων μηνύματα του Outlook Express στο δίσκο, εκτός από τον επισκευασθέντα dbx αρχεία στην ασφαλή φάκελο, μπορεί να είναι χρήσιμη, μετακινήστε το επισκευαστεί μηνύματα που έχετε για να ανοίξει ταυτόχρονα το Outlook Express και του Windows Explorer, υποστήριξη *. dbx μορφές αρχείων: MS Outlook Express 5 / 6. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| MS Outlook - Είμαι σε θέση να στείλετε μηνύματα που λαμβάνετε, αλλά θ επίκλισης | ttoshiba | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 0 | 5 Ιουν 2009 02:35 |
| Γιατί μπορώ να στείλω αλλά δεν λαμβάνουν e-mails | ρίξει | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 7 | 13η Μαΐου 2009 06:04 |
| Επίκλισης Αποστολή E Mail με το Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 14 Μαρ 2009 15:50 |
| OE αποστολή / λήψη | redragon | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 19 Δεκ. 2007 18:20 |
| Το Outlook 2003 στέλνει και να λαμβάνει το πρόβλημα | PVM | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 16η Σεπ 2007 09:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |