![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Svatko Imam Office 2007 Professional instaliran na računalu sa XP Home, a nakon instalacije ažuriranja sam neki ured cant slati ili primati e-poštu u programu Outlook. Ja deinstaliran ured i deinstaliran sve uredu ažuriranja onda reinstalled bez dopune, ali još uvijek nema sreće. I moj onemogućen vatrozid i protuvirusni softver, nema sreće. I moj račun Postavke testirani u programu Outlook Express i sve radi, samo ne u programu Outlook. Našto JA kliknite na Šalji / primi gumb napredak dijaloški okvir za trepće kao četvrtine sekunde i onda nestane. Nema poruka o pogreškama se daju. Također sam pokušao gledati van na popravak pst datoteku sa SCANPST, ali još uvijek ništa. Može bilo tko pomoć? Hvala unaprijed |
|
| |||
| |||
| Da li je to pravno, u potpunosti originalan primjerak sustava Office? Ako nije, to su problemi kao što je više nego vjerojatno kao Microsoft dobiva cleverer (i restriktivniji) sa svojim piratstva-thwarting napore. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Provjeri postavke računa e-pošte - pop, korisničko ime, zaporka i sl.
| |||
| |||
| Pokušajte koristiti -- otklanjanje Outlook Express, Program za popravak mape programa Outlook Express, ekstrakt mailove iz Outlook Express dbx datoteke. Spremite popravljao Outlook Express poruke na disk, spremanje popravljao dbx datoteke u mapu sigurno, oni mogu biti korisni, pomaknite popravljao poruke morate istovremeno otvoriti Outlook Express i Windows Explorer, support *. dbx datoteke formata: MS Outlook Express 5 / 6. |