kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Outlook 2007 szokás küldés / fogadás.

Reply

Téma eszközök
Old December 12, 2007, 22:36
Új tag Csoport

Default Outlook 2007 szokás küldés / fogadás.

Üdv mindenkinek
I have Office 2007 Professional telepíteni a számítógépre XP Home és telepítése után egyes Office-frissítéseket I cant küldeni és fogadni e-mailt az Outlook programban. I uninstalled hivatal és eltávolítja az összes Office-frissítések, majd újratelepíteni a frissítést, de még mindig nem szerencse. Azt tiltva a víruskereső szoftvert és tűzfalat, nem szerencse. Teszteltem fiókom beállítása az Outlook Express és minden jól működik, csak nem a kilátásokat. Amikor kattintson a Küldés / fogadás gombra haladás párbeszédpanelen villog fel, mint a negyede, a második, majd eltűnik. Nem kap hibaüzenetet sem. Azt is megpróbálta megjavítaná nézd meg a PST fájlt SCANPST, de még mindig semmi.
Tud akárki segít??? Köszi előre
Old December 15, 2007, 06:02
Csoport tagja

Ez egy jogi, teljesen eredeti példányát a Hivatal? Ha nem, akkor ez a probléma, mint a több, mint valószínű, mivel a Microsoft egyre okosabbak (és korlátozóbb), hogy a kalózkodás-leplezték erőfeszítéseket.
Old December 15 2007, 06:55
Administrator Group

Ellenőrizze az e-mail fiókbeállítások - pop, felhasználónév, jelszó, stb

Valószínűleg valami változás a frissítés során.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old December 26, 2007, 14:42
Új tag Csoport

Próbálja használja -- megjavítaná Outlook Express, Program kijavítására mappák az Outlook Express, a kivonat e-mailek az Outlook Express dbx fájl. Mentés a kijavított Outlook Express üzenet a lemezen, csak a kijavított dbx fájlok biztonságos mappába, akkor lehet hasznos, mozgassa a megjavított üzenetek megnyitásához egyidejűleg az Outlook Express és a Windows Intézőben támogatja *. dbx fájl formátumok: MS Outlook Express 5 / 6.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
MS Outlook - Én tudom, hogy küldjön mailt, de én vidám kap ttoshiba E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 5. jún 2009 02:35
Hogy tudok küldeni, de nem fogadhatunk e-maileket shed E-mail, a VoIP és IM Vitalap 7 13. május 2009 06:04
Cant küldése e-mail az Outlook Express 2007 (WindowsXP) dexterlevi E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 14. március 2009 15:50
OE Küldés / fogadás redragon E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 19. december 2007 18:20
Outlook 2003 küldés és fogadás probléma PVM Office & Applications 2 16. Szeptember 2007 09:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.