![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם יש לי Office 2007 Professional מותקנת על מחשב עם XP Home ו-Office לאחר התקנת עדכונים מסוימים אני צביעות לשלוח או לקבל הודעות דוא"ל ב-Outlook. אני הוסר Office ו הוסר כל העדכונים של Office ולאחר מכן מחדש ללא עדכונים, אך עדיין אין מזל. אני מושבת שלי תוכנת האנטי וירוס וחומת אש, ללא הצלחה. אני לבדוק את החשבון שלי ב-Outlook Express הגדרות והכל עובד, לא רק ב-Outlook. כאשר אני לחץ על שלח / קבל את ההתקדמות כפתור תיבת הדו שיח הבזקים מועמדת כמו רבע שניה ולאחר מכן נעלמת. הודעות שגיאה לא ניתן לתמחר. יש לי גם ניסו לתקן את המראה את קובץ ה-pst עם SCANPST אבל עדיין כלום. מישהו יכול לעזור? תודה מראש |
|
| |||
| |||
| האם זה חוקי, לגמרי עותק מקורי של Office? אם לא, בעיות כמו זה הם יותר מאשר מיקרוסופט כפי הנראה יקבל cleverer (ועוד מגבילים) עם פירטיות-thwarting מאמץ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדוק את הגדרות חשבון הדואר - אבא, שם משתמש, סיסמה וכו '
| |||
| |||
| נסה להשתמש ב -- לתקן את Outlook Express, תוכנית תיקון התיקיות של Outlook Express, להפיק הודעות דואר אלקטרוני מ-Outlook Express קובץ dbx. שמור את התיקון הודעות ב-Outlook Express הדיסק, שמור את התיקון dbx את הקבצים בתיקייה בטוח, הם יכולים להיות שימושיים, להעביר את התיקון הודעות אתה צריך לפתוח בו זמנית את ה-Outlook Express ו-Windows Explorer, תמיכה *. dbx פורמטים של קבצים: MS-Outlook Express 5 / 6. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| MS Outlook - אני מסוגל לשלוח הודעות דואר אלקטרוני, אבל אני מקבל צביעות | ttoshiba | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 02:35 |
| למה אני יכול שלח אך לא לקבל דואר אלקטרוני | לשפוך | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 7 | 13 במאי 2009 06:04 |
| צביעות דואר שלח דואר ל-Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 14th מרץ 2009 15:50 |
| OE שלח / קבל | redragon | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 19th דצמבר 2007 18:20 |
| Outlook 2003 לשלוח ולקבל בעיה | PVM | חבילות Office & Applications | 2 | 16 ספטמבר 2007 09:57 |
| שרשרת כלים | |
| |