![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone Turiu Office 2007 Professional įdiegta su XP Home ir kompiuterį įdiegus "Office" naujinimus kai I cant siųsti ir gauti elektroninius laiškus į Outlook. Aš pašalinta biuro ir pašalintas visas "Office" naujinimus tada iš naujo be atnaujinimų, bet vis dar nėra laimės. Aš neįgaliesiems Mano antivirusinės programinės įrangos ir užkardos, no luck. Aš išbandyti savo paskyros parametrai "Outlook Express" ir viskas veikia, tik ne į Outlook. Kai aš spustelėkite Siųsti / Gauti mygtuką pažangą langą mirksi iki už panašaus į antrąjį ketvirtį, o vėliau dingsta. Jokių pranešimų apie klaidą pateikiami kaip. Aš taip pat bandė remontui atlikti ieškoti PST su SCANPST bet vis dar nieko. Can anyone help? Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Tai juridinis visiškai tikra kopija Office? Jei ne, tokių problemų, kaip tai yra daugiau nei tikėtina, nes "Microsoft" tampa diskai (ir griežtesnis) su savo piratavimu-trukdo pastangų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patikrinkite pašto paskyros parametrai - Pop, vartotojo vardą, slaptažodį ir tt
| |||
| |||
| Pabandykite naudoti -- remonto Outlook Express, Programų taisymo aplankų "Outlook Express", ekstraktas e-laiškus iš Outlook Express, dbx failas. Prisiminti taisome "Outlook Express laiškus diske, išskyrus suremontuotas Dbx saugiai aplanko, jie gali būti naudinga, perkelti suremontuotas pranešimus, turite atidaryti vienu metu Outlook Express ir Windows Explorer, parama *. dbx failo formatai: MS Outlook Express 5 / 6. |