mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Outlook 2007 paradis nosūtīt / saņemt.

Reply

Thread Tools
Old Decembris 12, 2007, 22:36
New Member Group

Hi Everyone
Man ir Office 2007 Professional instalēta uz datora ar XP Home un pēc instalēšanas dažas Office atjauninājumi nevaru nosūtīt vai saņemt e-pastus Outlook. Es atinstalēt biroja un atinstalēt visus Office atjauninājumu tad pārinstalēta bez atjauninājumus, bet vēl nav laime. Es invalīdiem manu antivīrusu programmatūras un ugunsmūru, no luck. Es testē mana konta iestatījumus Outlook Express un viss strādā, tikai ne Outlook. Kad es uz Nosūtīt / saņemt pogu progress dialoglodziņā mirgo izveidots kā ceturto daļu otrā un pēc tam pazūd. Nav kļūdu ziņojumus doti vai nu. Es esmu arī mēģinājusi remontu veic meklēt PST failu ar SCANPST, bet tomēr nekas.
Can anyone help? Thanks in advance
Old Decembris 15, 2007, 06:02
Loceklis

Tas ir juridiskas, pilnīgi patiesu Office kopija? Ja nē, problēmas, kā tas ir vairāk nekā iespējams, Microsoft kļūst gudrāks (un vairāk ierobežojošs) ar pirātismu, kavē centienus.
Old Decembris 15, 2007, 06:55
Administrator Group

Pārbaudiet pasta konta uzstādījumi - pop, lietotājvārdu, paroli, utt

Kaut kas, iespējams, mainījusies laikā pilnveidoti.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Decembris 26, 2007, 14:42
New Member Group

Izmēģiniet izmantošana -- remonts Outlook Express, Programma remonts mapēm Outlook Express, ekstrakts e-pastus no Outlook Express dbx failu. Saglabāt salaboto Outlook Express ziņas par disku, saglabāt remontēt dbx failus droši mapi, tie var būt noderīgi, pārvietojiet remontēt sludinājumi Jums atvērt vienlaicīgi Outlook Express un Windows Explorer, atbalsta *. dbx failu formāti: MS Outlook Express 5 / 6.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.