![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone Man ir Office 2007 Professional instalēta uz datora ar XP Home un pēc instalēšanas dažas Office atjauninājumi nevaru nosūtīt vai saņemt e-pastus Outlook. Es atinstalēt biroja un atinstalēt visus Office atjauninājumu tad pārinstalēta bez atjauninājumus, bet vēl nav laime. Es invalīdiem manu antivīrusu programmatūras un ugunsmūru, no luck. Es testē mana konta iestatījumus Outlook Express un viss strādā, tikai ne Outlook. Kad es uz Nosūtīt / saņemt pogu progress dialoglodziņā mirgo izveidots kā ceturto daļu otrā un pēc tam pazūd. Nav kļūdu ziņojumus doti vai nu. Es esmu arī mēģinājusi remontu veic meklēt PST failu ar SCANPST, bet tomēr nekas. Can anyone help? Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Tas ir juridiskas, pilnīgi patiesu Office kopija? Ja nē, problēmas, kā tas ir vairāk nekā iespējams, Microsoft kļūst gudrāks (un vairāk ierobežojošs) ar pirātismu, kavē centienus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārbaudiet pasta konta uzstādījumi - pop, lietotājvārdu, paroli, utt
| |||
| |||
| Izmēģiniet izmantošana -- remonts Outlook Express, Programma remonts mapēm Outlook Express, ekstrakts e-pastus no Outlook Express dbx failu. Saglabāt salaboto Outlook Express ziņas par disku, saglabāt remontēt dbx failus droši mapi, tie var būt noderīgi, pārvietojiet remontēt sludinājumi Jums atvērt vienlaicīgi Outlook Express un Windows Explorer, atbalsta *. dbx failu formāti: MS Outlook Express 5 / 6. |