![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hi Everyone
Mam Office 2007 Professional zainstalowany na komputerze z XP Home i po zainstalowaniu niektórych aktualizacji pakietu Office I cant wysyłać i odbierać wiadomości e-mail w programie Outlook. I odinstalowana biurowych i odinstalowane wszystkie urzędu następnie ponownie zainstalować aktualizacje bez aktualizacji, ale wciąż nie ma szczęścia. I niepełnosprawnych moje oprogramowanie antywirusowe i zapory, nie szczęście. I badane moje ustawienia konta w programie Outlook Express i wszystko działa, tylko nie w programie Outlook. Kiedy kliknij wyślij / odbierz przycisku w oknie dialogowym postępu pulsować na podobny jedna czwarta z drugiej, a następnie znika. Brak komunikatów o błędach są albo. Mam również próbowali naprawy obecnie wygląd pliku PST z narzędzia SCANPST, ale nadal nic. Czy ktoś może pomóc? Thanks in advance |
|
|
|||
|
|||
|
Czy jest to legalne, w pełni oryginalną kopię pakietu Office? Jeśli nie, to problemy takie jak ten są więcej niż prawdopodobne, jak Microsoft dostaje cleverer (i bardziej restrykcyjne) z piractwem-udaremnianiem wysiłków.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sprawdź ustawienia konta pocztowego - pop, nazwę użytkownika, hasło itp.
|
|||
|
|||
|
Spróbuj użyć -- naprawy programu Outlook Express, Program naprawy folderów programu Outlook Express, ekstrakt e-mail z programu Outlook Express dbx. Zapisz naprawiony Outlook Express wiadomości na dysku zapisać naprawiony dbx w bezpiecznym folderu, mogą one być użyteczne, przenieść naprawiony wiadomości jednocześnie, aby otworzyć w programie Outlook Express i Windows Explorer wsparcia *. dbx formatach: MS Outlook Express 5 / 6.
|