mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Outlook 2007 obiceiul Trimitere / Primire.

Reply

Thread Tools
Old 12 decembrie 2007, 22:36
Noile state Group

Hi everyone
Am Office 2007 Professional instalat pe un calculator cu XP Home şi după instalarea unele actualizări de birou I cant a trimite sau primi mesaje de poştă electronică în Outlook. Am dezinstalat de birou şi uninstalled tot de la birou actualizări apoi reinstalat fara actualizări, dar încă nu noroc. Am dezactivat mea de software antivirus şi firewall, nu de noroc. Am testat mele setările de cont în Outlook Express şi totul de lucrări, nu doar în Outlook. Când m-am faceţi clic pe Trimitere / Primire buton progresul caseta de dialog clipeşte pentru ca un sfert de un al doilea şi apoi dispare. Nu sunt mesaje de eroare dat fie. Am încercat de asemenea, repararea afară uite pst cu SCANPST dar încă nimic.
Poate cineva ajuta? Mulţumesc în avans
Old 15 decembrie 2007, 06:02
Grupul de stat

Este un juridice, pe deplin adevărat copie de Office? Dacă nu, probleme ca asta sunt mai mult decât probabil ca Microsoft devine deştept (şi mai restrictivă), cu lor pirateriei-thwarting eforturile.
Old 15 decembrie 2007, 06:55
Administrator Group

Verificaţi setările de cont de mail - Pop, numele de utilizator, parola, etc

Ceva, probabil, sa schimbat în timpul upgrade-ul.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 26 decembrie 2007, 14:42
Noile state Group

Încercaţi să folosiţi -- repararea Outlook Express, Programul de reparatii pentru dosare de Outlook Express, extract de e-mail-urile din Outlook Express dbx fişier. Salvaţi reparat Outlook Express mesajele de pe disc, cu excepţia reparat dbx imagini în condiţii de siguranţă dosar, acestea pot fi utile, de a muta mesajele pe care le-au reparat, pentru a deschide simultan în Outlook Express si Windows Explorer, suport *. dbx formate de fişier: MS Outlook Express 5 / 6.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.