menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Outlook 2007 zvyknutý odosielať / prijímať.

Reply

Thread Tools
Old 12.prosince 2007, 22:36
Nový člen skupiny

Ahoj všetci
Mám Office 2007 Professional nainštalovaný na počítači s XP Home a po inštalácii aktualizácie niektorých kancelárskych I cant odosielať alebo prijímať e-mailov v programe Outlook. I odinstalování kancelárie a odinstalování všetky aktualizácie, z kancelárie potom preinštalovať bez aktualizácie, ale stále nie je náhoda. I so zdravotným postihnutím môj antivírusový softvér a firewall, nie je náhoda. I skúša moje nastavenia účtu v Outlook Express a všetko funguje, len nie v Outlooku. Keď kliknem na odosielať / prijímať tlačidlo pokrok okna bliká do rovnakého štvrtina z druhého a potom zase zmiznú. Žiadne chybové správy sú uvedené buď. Tiež som sa pokúsil pozrieť na opravu pst súbor s SCANPST, ale stále nič.
Môže niekto pomoct? Thanks in advance
Old 15.decembra 2007, 06:02
Člen Skupina

Je to legálne, plné skutočného kópiu Office? Ak nie, problémy, ako je táto, sú viac ako pravdepodobné, pretože Microsoft sa chytřejší (a viac obmedzujúce) s pirátstvom-zmarenie úsilia.
Old 15. decembra 2007, 06:55
Administrátor Skupina

Skontrolujte mail Nastavenie účtu - pop, užívateľské meno, heslo atď

Niečo sa asi zmenilo počas upgrade.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26.prosince 2007, 14:42
Nový člen skupiny

Skúste použiť -- oprava programu Outlook Express, Program pre opravu priečinkov aplikácie Outlook Express, výpis e-mailov z Outlooku Express dbx súboru. Uložte opravoval Outlook Express správy na disk, uložte opravoval dbx súborov v bezpečnom zložky, ktoré môžu byť užitočné, presuňte opravoval správy musíte otvoriť súčasne s aplikáciou Outlook Express a Windows Explorer, *. Dbx podpora formátov: MS Outlook Express 5 / 6.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.