![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci Mám Office 2007 Professional nainštalovaný na počítači s XP Home a po inštalácii aktualizácie niektorých kancelárskych I cant odosielať alebo prijímať e-mailov v programe Outlook. I odinstalování kancelárie a odinstalování všetky aktualizácie, z kancelárie potom preinštalovať bez aktualizácie, ale stále nie je náhoda. I so zdravotným postihnutím môj antivírusový softvér a firewall, nie je náhoda. I skúša moje nastavenia účtu v Outlook Express a všetko funguje, len nie v Outlooku. Keď kliknem na odosielať / prijímať tlačidlo pokrok okna bliká do rovnakého štvrtina z druhého a potom zase zmiznú. Žiadne chybové správy sú uvedené buď. Tiež som sa pokúsil pozrieť na opravu pst súbor s SCANPST, ale stále nič. Môže niekto pomoct? Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Je to legálne, plné skutočného kópiu Office? Ak nie, problémy, ako je táto, sú viac ako pravdepodobné, pretože Microsoft sa chytřejší (a viac obmedzujúce) s pirátstvom-zmarenie úsilia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skontrolujte mail Nastavenie účtu - pop, užívateľské meno, heslo atď
| |||
| |||
| Skúste použiť -- oprava programu Outlook Express, Program pre opravu priečinkov aplikácie Outlook Express, výpis e-mailov z Outlooku Express dbx súboru. Uložte opravoval Outlook Express správy na disk, uložte opravoval dbx súborov v bezpečnom zložky, ktoré môžu byť užitočné, presuňte opravoval správy musíte otvoriť súčasne s aplikáciou Outlook Express a Windows Explorer, *. Dbx podpora formátov: MS Outlook Express 5 / 6. |