мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Оутлоок 2007 навика послати / примити.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. Нов 2007, 22:36
Нови члан групе

Бок Цвако
Имам Оффице 2007 Профессионал инсталиран на рачунару са КСП Хоме, а након инсталације исправке сам неки уред цант шаљете или примате е-пошту у програму Оутлоок. Ја деинсталирана канцеларија и деинсталирана све уреду исправке онда реинсталлед без допуне, али још увек нема среће. И мој онемогућен заштитни зид и антивирусни софтвер, нема среће. И мој рачун Подешавања тестирани у програму Оутлоок Експресс и све ради, само не у програму Оутлоок. Нашто ЈА куцкати на Шаљи / прими дугме напредак дијалог за трепће као четвртине секунде и онда нестане. Нема порука о грешкама се дају. Такође сам покушао гледати ван на поправку пст датотеку са СЦАНПСТ, али још увек ништа.
Може било ко помоћ? Хвала унапред
Old 15. Нов 2007, 06:02
Мембер Гроуп

Да ли је то правно, у потпуности оригиналан примерак система Оффице? Ако није, то су проблеми као што је више него вероватно као Мицрософт добија цлеверер (и рестриктивнија) са својим пиратерије-тхуартинг напоре.
Old 15 про 2007, 06:55
Администратор Гроуп

Провери подешавања налога е-поште - поп, корисничко име, лозинка и сл

Нешто вероватно промена током надоградње.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 26. Нов 2007, 14:42
Нови члан групе

Покушајте да користите -- отклањање Оутлоок Експресс, Програм за поправку фасцикле програма Оутлоок Експресс, екстракт маилове из Оутлоок Експресс дбкс датотеке. Сачувајте поправљао Оутлоок Експресс поруке на диск, чување поправљао дбкс датотеке у фасциклу сигурно, они могу бити корисни, идите поправљао поруке морате истовремено отворити Оутлоок Експресс и Уиндоус Експлорер, суппорт *. дбкс датотеке формата: МС Оутлоок Експресс 5 / 6.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц