![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Усім У мене Office 2007 Professional встановлена на комп'ютері з XP Home і після установки деяких оновлень служба Я нахиляє надсилати та отримувати електронну пошту в Outlook. Я видалив офіс і видалити всі служби оновлень потім перевстановити без оновлення, але ще не пощастило. Я відключив антивірусне ПЗ та брандмауер, не пощастило. Я перевірив мої налаштування облікового запису в Outlook Express, і все працює, але тільки не в Outlook. Коли я натискаю відправити / отримати кнопки діалогове вікно Хід спалаху вгору на як чверть секунди, а потім зникає. Немає повідомлень про помилки наведені небудь. Я також спробував ремонт Погляньте PST файлу з SCANPST, але все ще нічого. Чи можна допомогти?? Спасибо заранее |
|
| |||
| |||
| Це правовий, повністю справжньої копії Office? Якщо ні, то проблеми, подібні цьому, більш ніж ймовірно, як Microsoft отримує розумні (і більш обмежувальну) з піратством зрив зусиль. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перевірте налаштування пошти - поп, ім'я користувача, пароль т.д.
| |||
| |||
| Спробуйте використовувати -- ремонт Outlook Express, Програми для ремонту папках Outlook Express, екстракт по електронній пошті від DBX файлів Outlook Express. Збережіть відремонтувати Outlook Express повідомлень на диск, збережіть відремонтовано DBX файлів у папці безпечні, вони можуть бути корисні, переміщати відремонтовані повідомлень Ви повинні одночасно відкрити Outlook Express і Windows Explorer, *. DBX підтримка форматів: MS Outlook Express 5 / 6. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| MS Outlook - Я можу відправити пошту, але я нахиляє отримувати | ttoshiba | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 0 | 5 червня 2009 02:35 |
| Чому я можу посилати, але не отримувати повідомлення електронної пошти | сарай | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 7 | 13 травня 2009 06:04 |
| Відправити нахиляє електронній пошті з Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 14 березня 2009 15:50 |
| О. Send / Receive | redragon | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 19 грудня 2007 18:20 |
| Outlook 2003 відправляти й одержувати проблема | ГУМ | Office Suites & Застосування | 2 | 16 вересня 2007 09:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |