по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Outlook можете да се свържете към Mail Server

Reply

Нишка Инструменти
Old 26 април 2009 г., 13:28
Номер на групата

Моят Outlook XP не може да се свърже с моя имейл сървър всички изведнъж поради някаква причина. Тя започна преди няколко дни, тук е списък на нещата, които биха могли да помогнат:
  • съобщението за грешка гласи "А връзката със сървъра не може да бъде установена. mainpc вече е в офлайн режим" (mainpc е името на сървъра си мрежа), когато изберете информация тя казва: "Възможно е да има сървър или мрежови проблеми или интервала може да бъде твърде кратка. протокола: IMAP, Server: mainpc, Port: 143 "
  • Аз опитах и двете с наименование и адрес на мейл сървър.
  • Аз не са инсталирани никакви нови програми или актуализация, тъй като тя е последната работа.
  • Аз опитах с друг профил, който работи на друго място в мрежата, и на една и съща грешка случва тук.
  • Имам проверяват всички наши настройките на защитната стена, и там не е нещо, което е моя предотвратяване на достъпа до сървъра.
  • Мога да получите на интернет наред, и аз мога също да имат достъп до мрежата споделени дискове на "mainpc"
  • Аз опитах завъртане Windows Firewall на разстояние, както и превръщането Avast разстояние, но със същия резултат.
  • The Mail Server логове всички адреси, които се опитват достъп и моя ПР адрес не се появи, така че не е в пощенския сървър ми блокира достъпа
  • Аз опитах използвате Outlook Express, но това също не работи.
  • Не мога достъп до моята електронна поща на www.mail2web.com но тя не винаги да ме видите съобщенията (проблем със сайта си мисля), така ще скоро не трябва да се пази, че като ми беше само на огледи тях

Аз мисля, че това е всичко, моята система спецификациите са както в моя SIG, аз ще провери ги и ги промените, след публикуване на това, ако те не са наред.

Ако има някаква друга информация, необходими / сканира необходимо само да ме уведомите

Благодаря на всички

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 26 април 2009 г., 13:49
Администратор Група

Добре дошъл.

Тези въпроси са обикновено вината с мейл сървъра т.е.; Тяхната цел.

Били ли сте опитвали питам тях?

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 април 2009, 13:56
Номер на групата

Това е нашият собствен пощенски сървър, тъй като баща ти е самостоятелно заето, така че цялото семейство използване на дружеството домейн, или поне една от тях. Помолих баща ми за него, както той го управлява. И неговата електронна поща не работи в моя компютър, но не по негова. Също така, ми е-поща Само проверени на другия ми компютър, и работи там, но то би било болка за стартиране на друг компютър само за да четат електронната поща, най-вече с нея, както е бавен, тъй като е * caugh * P4 с 1GB RAM caugh * *
Old 27 април 2009 г., 11:34
Модератор Група

Има ли все още се използват Outlook Express?

Ако е така, тогава мога да предлагаме да използвате Windows Live Mail.

OE наследник, и сто пъти по-добре.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 27 април 2009 г., 12:36
Номер на групата

Аз само се опита да OE да се види дали работи, но обикновено използвам Microsoft Outlook, от пакета Office XP, но тъй като това не било работа, аз мисля, че не е в програмата, но нещо друго на моя компютър, като Трябва също да проверяват с моята сметка на другия ми компютър с помощта на един и същ адрес (ние използваме статично ПР's) като основна моя компютър, но това също не е работа, която ме да вярвам, че е не е грешка или разрешение.

Благодаря за помощта все пак, момчета, и повече идеи моля кажа Или да се наложи да остана с стартиране ми друг компютър, когато аз искам да проверите електронната си поща.
Old 27 април 2009 г., 12:51
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от thingie2 View Post
Или да се наложи да остана с стартиране ми друг компютър, когато аз искам да проверите електронната си поща.
Това щеше да има право болка в задника.

Аз съм на загуба на какво друго да предполагат, че наистина. Били ли сте опитвали reconfiguring профила си в Outlook Express?

Old 27 април 2009 г., 13:30
Номер на групата

Работил съм какво е било, и това е досадно прости, до точка, все пак. Някак си е домакин на файла има повредени Мисля, тъй като се отстраняват ПР адреса, асоцииран с пощенски сървър, както и адрес, че аз помислих, че е сгрешил, но не свърши пинг на другия ми компютър да намерите на ПР на сървъра, и просто са използвали ПР адрес, а не името в Outlook сега, така че работи добре отново.

Благодарим ви за отделеното време все пак, аз просто желание имах проверяват, че рано
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc