![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моят Outlook XP не може да се свърже с моя имейл сървър всички изведнъж поради някаква причина. Тя започна преди няколко дни, тук е списък на нещата, които биха могли да помогнат:
Аз мисля, че това е всичко, моята система спецификациите са както в моя SIG, аз ще провери ги и ги промените, след публикуване на това, ако те не са наред. Ако има някаква друга информация, необходими / сканира необходимо само да ме уведомите ![]() Благодаря на всички Моята система: Първо OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре дошъл.
| |||
| |||
| Това е нашият собствен пощенски сървър, тъй като баща ти е самостоятелно заето, така че цялото семейство използване на дружеството домейн, или поне една от тях. Помолих баща ми за него, както той го управлява. И неговата електронна поща не работи в моя компютър, но не по негова. Също така, ми е-поща Само проверени на другия ми компютър, и работи там, но то би било болка за стартиране на друг компютър само за да четат електронната поща, най-вече с нея, както е бавен, тъй като е * caugh * P4 с 1GB RAM caugh * * |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли все още се използват Outlook Express? Ако е така, тогава мога да предлагаме да използвате Windows Live Mail. OE наследник, и сто пъти по-добре.
|
| |||
| |||
| Аз само се опита да OE да се види дали работи, но обикновено използвам Microsoft Outlook, от пакета Office XP, но тъй като това не било работа, аз мисля, че не е в програмата, но нещо друго на моя компютър, като Трябва също да проверяват с моята сметка на другия ми компютър с помощта на един и същ адрес (ние използваме статично ПР's) като основна моя компютър, но това също не е работа, която ме да вярвам, че е не е грешка или разрешение. Благодаря за помощта все пак, момчета, и повече идеи моля кажа Или да се наложи да остана с стартиране ми друг компютър, когато аз искам да проверите електронната си поща. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз съм на загуба на какво друго да предполагат, че наистина. Били ли сте опитвали reconfiguring профила си в Outlook Express?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Работил съм какво е било, и това е досадно прости, до точка, все пак. Някак си е домакин на файла има повредени Мисля, тъй като се отстраняват ПР адреса, асоцииран с пощенски сървър, както и адрес, че аз помислих, че е сгрешил, но не свърши пинг на другия ми компютър да намерите на ПР на сървъра, и просто са използвали ПР адрес, а не името в Outlook сега, така че работи добре отново. Благодарим ви за отделеното време все пак, аз просто желание имах проверяват, че рано |