menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Outlook nelze připojit k Mail Server

Reply

Thread Nástroje
Old 26. dubna 2009, 13:28
Dárce Skupina

Default Outlook nelze připojit k Mail Server

My Outlook XP nelze připojit na můj e-mail server najednou z nějakého důvodu. Začalo to před pár dny, Zde je seznam věcí, které by mohly pomoci:
  • Chybová zpráva zní "Připojení k serveru nebylo možné vytvořit. mainpc je nyní v režimu offline" (mainpc je název poštovního serveru, na mé sítě), když i výběr informací je napsáno: "Zde může být server sítě nebo problémy nebo vašeho časového intervalu může být příliš krátká. protokol: IMAP, Server: mainpc, Port: 143 "
  • Jsem se pokusil i se jménem a IP adresa poštovního serveru.
  • Nemám nainstalované žádné nové programy nebo aktualizace, protože to bylo poslední pracovní.
  • Jsem se pokoušel s jiný účet, který pracuje na jiném místě v síti, a stejná chyba se objevuje zde.
  • Musím zkontrolovat všechny naše nastavení firewallu, a nic není, že se brání můj přístup k serveru.
  • Nemůžu si na internetu v pohodě, a já je také přístup na sdílené síťové disky na "mainpc"
  • Jsem se pokusil proměnit Windows Firewall vypnout, stejně jako odbočka Avast vypnout, ale se stejným výsledkem.
  • Poštovní server logy všech IP adres, které pokus přístup a moje IP adresa se nezdá, tak to není můj mail server blokování přístupu
  • Jsem se pokusil pomocí aplikace Outlook Express, ale to také nefunguje.
  • Mohu ke svému e-mailu na www.mail2web.com ale ne vždy Podívám se na zprávy (problém s jejich stránkách myslím), takže by raději neměl vést, že jako můj jediný byl prohlížení nich

Myslím, že je vše, můj systém specifikace jsou stejné jako v mém sig, uvidíme zkontrolovat a změnit po odeslání této pokud nejsou správné.

Dojde-li jakékoli další údaje potřebné / skenuje zapotřebí dejte mi prosím vědět

Díky všem

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 26. dubna 2009, 13:49
Administrátor Skupina

Vítej zpátky.

Tyto problémy jsou obvykle chyba se tedy mail server, na jejich konci.

Zkoušeli jste požádala je?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26. dubna 2009, 13:56
Dárce Skupina

Je to naše vlastní poštovní server, protože by táta je samostatně výdělečně činných, a tak se celá rodina použít společnost doméně nebo atleast jeden z nich. Ptal jsem se můj táta o tom, jak se mu podaří ji. A jeho e-mail nefunguje na mém počítači, ale na jeho. Také můj e-mail jsem zkontrolovat na moje další počítače, a funguje to na tu, ale byl by to bolest k zahájení jiného počítače právě ke čtení e-mailů, a to zejména s tím, jak pomalu, jak je * caugh * P4 s 1GB RAM * caugh *
Old 27. dubna 2009, 11:34
Moderátor skupiny

Jste stále používáte Outlook Express?

Pokud ano, pak mohu navrhnout pomocí Windows Live Mail.

OE nástupce, a stokrát lepší.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 27. dubna 2009, 12:36
Dárce Skupina

Já jen snažil OE, zda pracuje, ale obvykle jsem používat aplikaci Microsoft Outlook, z balíku Office XP, ale jak je vidět, že buď nefunguje, já jsem přemýšlel, že to není program, ale něco na počítači, protože Také jsem se kontroluje můj účet na moje další PC pomocí stejné IP adresy (použijeme statickou IP to), jak je můj hlavní počítač, ale že také není práce, která mne vedla k přesvědčení, není to chyba ani povolení.

Díky za pomoc, stejně chlapi, a žádné další nápady uveďte Nebo bych to vydržet až zavádením mé ostatní PC vždy, když chci si přečíst e-maily.
Old 27. dubna 2009, 12:51
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal thingie2 View Post
Nebo bych to vydržet až zavádením mé ostatní PC vždy, když chci si přečíst e-maily.
To by bylo správné bolest v prdel.

Jsem na rozpacích, co jiného o tom, i když ve skutečnosti. Zkoušeli jste překonfigurování Vašeho účtu v aplikaci Outlook Express?

Old 27. dubna 2009, 13:30
Dárce Skupina

Jsem pracoval, jaké to bylo, a bylo to otravné jednoduché, a to až do bodu stejně. Nějak mého souboru hosts mám poškozený i přemýšlet, jak ji odstranit IP adresu spojené s e-mailový server, a IP adresu, že jsem myslela, že to byl byl špatný, ale já jsem udělal ping na mé ostatní PC najít IP ze serveru a právě používá IP adresu, nikoli na jméno v aplikaci Outlook, takže je to zase v pořádku.

Díky za váš čas i když, já si jen přeji jsem měl zkontrolovat, že dříve
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.