![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
My Outlook XP nelze připojit na můj e-mail server najednou z nějakého důvodu. Začalo to před pár dny, Zde je seznam věcí, které by mohly pomoci:
Myslím, že je vše, můj systém specifikace jsou stejné jako v mém sig, uvidíme zkontrolovat a změnit po odeslání této pokud nejsou správné. Dojde-li jakékoli další údaje potřebné / skenuje zapotřebí dejte mi prosím vědět ![]() Díky všem Můj systém: První OC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vítej zpátky.
|
|||
|
|||
|
Je to naše vlastní poštovní server, protože by táta je samostatně výdělečně činných, a tak se celá rodina použít společnost doméně nebo atleast jeden z nich. Ptal jsem se můj táta o tom, jak se mu podaří ji. A jeho e-mail nefunguje na mém počítači, ale na jeho. Také můj e-mail jsem zkontrolovat na moje další počítače, a funguje to na tu, ale byl by to bolest k zahájení jiného počítače právě ke čtení e-mailů, a to zejména s tím, jak pomalu, jak je * caugh * P4 s 1GB RAM * caugh *
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jste stále používáte Outlook Express?
Pokud ano, pak mohu navrhnout pomocí Windows Live Mail. OE nástupce, a stokrát lepší.
|
|
|||
|
|||
|
Já jen snažil OE, zda pracuje, ale obvykle jsem používat aplikaci Microsoft Outlook, z balíku Office XP, ale jak je vidět, že buď nefunguje, já jsem přemýšlel, že to není program, ale něco na počítači, protože Také jsem se kontroluje můj účet na moje další PC pomocí stejné IP adresy (použijeme statickou IP to), jak je můj hlavní počítač, ale že také není práce, která mne vedla k přesvědčení, není to chyba ani povolení.
Díky za pomoc, stejně chlapi, a žádné další nápady uveďte Nebo bych to vydržet až zavádením mé ostatní PC vždy, když chci si přečíst e-maily.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
Jsem na rozpacích, co jiného o tom, i když ve skutečnosti. Zkoušeli jste překonfigurování Vašeho účtu v aplikaci Outlook Express?
|
|||
|
|||
|
Jsem pracoval, jaké to bylo, a bylo to otravné jednoduché, a to až do bodu stejně. Nějak mého souboru hosts mám poškozený i přemýšlet, jak ji odstranit IP adresu spojené s e-mailový server, a IP adresu, že jsem myslela, že to byl byl špatný, ale já jsem udělal ping na mé ostatní PC najít IP ze serveru a právě používá IP adresu, nikoli na jméno v aplikaci Outlook, takže je to zase v pořádku.
Díky za váš čas i když, já si jen přeji jsem měl zkontrolovat, že dříve
|