μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Το Outlook δεν είναι δυνατό να συνδεθούν στο Mail Server

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Απρ 2009, 13:28
Ομάδα Δωρητών

Default Το Outlook δεν είναι δυνατό να συνδεθούν στο Mail Server

Το Outlook XP δεν μπορεί να συνδεθεί με το e-mail ξαφνικά για κάποιο λόγο. Ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, εδώ είναι μια λίστα με πράγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν:
  • το μήνυμα λάθους που λέει: "Η σύνδεση με τον server, δεν μπόρεσε να αποδειχθεί. mainpc είναι πλέον σε κατάσταση λειτουργίας χωρίς σύνδεση" (mainpc είναι το όνομα του mail server στο δίκτυό μου) όταν i επιλέξτε λεπτομέρειες που λέει: "Μπορεί να υπάρχουν ή διακομιστή δικτύου προβλήματα ή σας timeout μπορεί να είναι πολύ σύντομη. Protocol: IMAP, Server: mainpc, Θύρα: 143 "
  • Έχω δοκιμάσει τόσο με το όνομα και τη διεύθυνση IP του mail server.
  • Δεν έχω εγκαταστήσει καμία νέα προγράμματα ή ενημερωμένων εκδόσεων από την τελευταία εργάσιμη.
  • Εγώ προσπάθησα με έναν άλλο λογαριασμό που θα λειτουργεί σε άλλα σημεία του δικτύου, και το ίδιο λάθος εμφανίζεται εδώ.
  • Έχω ελέγξει όλες μας τις ρυθμίσεις του firewall, και δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει την πρόσβαση μου με τον server.
  • Μπορώ να πάρω πρόστιμο για το Internet, και μπορώ επίσης να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο από κοινού οδηγεί σε "mainpc"
  • Εγώ προσπάθησα στροφή Windows Firewall off, καθώς και στροφή Avast off, αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα.
  • Ο mail server logs όλες τις διευθύνσεις IP που επιχειρεί την πρόσβαση και τη διεύθυνση IP μου δεν φαίνεται, έτσι δεν είναι ο mail server μου μπλοκάρει την πρόσβαση
  • Εγώ προσπάθησα, χρησιμοποιώντας το Outlook Express, αλλά ότι, επίσης, δεν λειτουργεί.
  • Θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε e-mail μου για www.mail2web.com αλλά δεν είναι πάντα να δω τα μηνύματα (ένα πρόβλημα με το site τους νομίζω) έτσι μάλλον δεν θα πρέπει να κρατούν ότι ως το μόνο μου είχε την προβολή τους

Νομίζω ότι είναι το παν, το σύστημά μου είναι όπως και σε specs sig μου, εγώ θα τα ελέγξετε και να αλλάξετε τους μετά την απόσπαση, αν αυτό δεν είναι σωστό.

Εάν υπάρχουν άλλες πληροφορίες που απαιτούνται / σαρώσεις χρειάζεται μόνο να με ενημερώσετε

Ευχαριστώ όλους

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 26 Απρ 2009, 13:49
Διαχειριστής Ομάδα

Καλώς ήρθατε και πάλι.

Τα θέματα αυτά είναι κανονικά ένα σφάλμα με το mail server δηλαδή? Τέλος τους.

Έχετε δοκιμάσει ζητώντας τους;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 Απρ 2009, 13:56
Ομάδα Δωρητών

Είναι δικό μας mail server γιατί από μπαμπάς είναι αυτοαπασχολούμενοι, ώστε το σύνολο της χρήσης η εταιρεία της οικογένειας τομέα, ή atleast ένα από αυτά. Ρώτησα τον πατέρα μου γι 'αυτό το καταφέρνει αυτό. Και το e-mail δεν λειτουργεί στον υπολογιστή μου, αλλά για δικό του. Επίσης, μου e-mail που ελέγχεται μόνο για τις άλλες μου PC, και λειτουργεί για εκεί, αλλά θα ήταν πόνος να ξεκινήσουν έναν άλλον υπολογιστή μόνο για να διαβάσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ειδικά με το αργό να είναι, όπως είναι caugh * * P4 με 1GB RAM caugh * *
Old 27η Απριλίου 2009, 11:34
Συντονιστής Ομάδας

Χρησιμοποιείτε το Outlook Express ακόμα;

Αν ναι, τότε θα ήθελα να προτείνω τη χρήση Windows Live Mail.

OE διάδοχος, και εκατό φορές καλύτερο.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 27η Απριλίου 2009, 12:36
Ομάδα Δωρητών

Μόνο προσπάθησε να Ο.Ε. για να δείτε αν εργάστηκε, αλλά κανονικά να χρησιμοποιήσω το Microsoft Outlook, από το Office XP πακέτο, αλλά όπως βλέπω ότι δεν λειτουργεί, είτε, σκέφτομαι δεν είναι το πρόγραμμα, αλλά και κάτι άλλο σχετικά με τον υπολογιστή μου, όπως Έχω επίσης ελέγχεται με το λογαριασμό μου για τις άλλες μου υπολογιστή, χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση IP (που χρησιμοποιούμε στατικές IP της) ως βασικές μου PC, αλλά επίσης ότι δεν λειτουργεί η οποία με οδήγησαν στο να πιστεύουμε ότι δεν είναι άδεια, είτε λάθος.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά ούτως ή άλλως, καθώς και κάθε περισσότερες ιδέες παρακαλούμε πω Ή θα μπορεί να έχει για να κολλήσει με την εκκίνηση του υπολογιστή μου, άλλα κάθε φορά που θα θέλετε να ελέγξετε μου e-mail.
Old 27η Απριλίου 2009, 12:51
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας thingie2 View Post
Ή θα μπορεί να έχει για να κολλήσει με την εκκίνηση του υπολογιστή μου, άλλα κάθε φορά που θα θέλετε να ελέγξετε μου e-mail.
Αυτό θα ήταν μια σωστή πόνο στον κώλο.

Είμαι με μια απώλεια τι άλλο να προτείνω αν πραγματικά. Έχετε δοκιμάσει ανασυνδυασμού του λογαριασμού σας στο Outlook Express;

Old 27η Απριλίου 2009, 13:30
Ομάδα Δωρητών

Έχω εργαστεί τι ήταν, και ήταν ενοχλητικό απλή, μέχρι ένα σημείο που ούτως ή άλλως. Κακώς μου κατεστραμμένο αρχείο hosts έχεις νομίζω, όπως αφαιρεθεί η διεύθυνση IP που σχετίζεται με το διακομιστή αλληλογραφίας, καθώς και η διεύθυνση IP που σκέφτηκα ήταν ότι ήταν λάθος, αλλά έκανα ένα ping μου σε άλλο υπολογιστή για να βρείτε το IP του διακομιστή, και χρησιμοποιείται μόνο η διεύθυνση IP αντί για το όνομα στο Outlook τώρα, ώστε να εργάζονται πρόστιμο ξανά.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας όμως, θα ήθελα απλά είχα ελέγξει ότι νωρίτερα
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.