![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το Outlook XP δεν μπορεί να συνδεθεί με το e-mail ξαφνικά για κάποιο λόγο. Ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, εδώ είναι μια λίστα με πράγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν:
Νομίζω ότι είναι το παν, το σύστημά μου είναι όπως και σε specs sig μου, εγώ θα τα ελέγξετε και να αλλάξετε τους μετά την απόσπαση, αν αυτό δεν είναι σωστό. Εάν υπάρχουν άλλες πληροφορίες που απαιτούνται / σαρώσεις χρειάζεται μόνο να με ενημερώσετε ![]() Ευχαριστώ όλους Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλώς ήρθατε και πάλι.
| |||
| |||
| Είναι δικό μας mail server γιατί από μπαμπάς είναι αυτοαπασχολούμενοι, ώστε το σύνολο της χρήσης η εταιρεία της οικογένειας τομέα, ή atleast ένα από αυτά. Ρώτησα τον πατέρα μου γι 'αυτό το καταφέρνει αυτό. Και το e-mail δεν λειτουργεί στον υπολογιστή μου, αλλά για δικό του. Επίσης, μου e-mail που ελέγχεται μόνο για τις άλλες μου PC, και λειτουργεί για εκεί, αλλά θα ήταν πόνος να ξεκινήσουν έναν άλλον υπολογιστή μόνο για να διαβάσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ειδικά με το αργό να είναι, όπως είναι caugh * * P4 με 1GB RAM caugh * * |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρησιμοποιείτε το Outlook Express ακόμα; Αν ναι, τότε θα ήθελα να προτείνω τη χρήση Windows Live Mail. OE διάδοχος, και εκατό φορές καλύτερο.
|
| |||
| |||
| Μόνο προσπάθησε να Ο.Ε. για να δείτε αν εργάστηκε, αλλά κανονικά να χρησιμοποιήσω το Microsoft Outlook, από το Office XP πακέτο, αλλά όπως βλέπω ότι δεν λειτουργεί, είτε, σκέφτομαι δεν είναι το πρόγραμμα, αλλά και κάτι άλλο σχετικά με τον υπολογιστή μου, όπως Έχω επίσης ελέγχεται με το λογαριασμό μου για τις άλλες μου υπολογιστή, χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση IP (που χρησιμοποιούμε στατικές IP της) ως βασικές μου PC, αλλά επίσης ότι δεν λειτουργεί η οποία με οδήγησαν στο να πιστεύουμε ότι δεν είναι άδεια, είτε λάθος. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά ούτως ή άλλως, καθώς και κάθε περισσότερες ιδέες παρακαλούμε πω Ή θα μπορεί να έχει για να κολλήσει με την εκκίνηση του υπολογιστή μου, άλλα κάθε φορά που θα θέλετε να ελέγξετε μου e-mail. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είμαι με μια απώλεια τι άλλο να προτείνω αν πραγματικά. Έχετε δοκιμάσει ανασυνδυασμού του λογαριασμού σας στο Outlook Express;
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Έχω εργαστεί τι ήταν, και ήταν ενοχλητικό απλή, μέχρι ένα σημείο που ούτως ή άλλως. Κακώς μου κατεστραμμένο αρχείο hosts έχεις νομίζω, όπως αφαιρεθεί η διεύθυνση IP που σχετίζεται με το διακομιστή αλληλογραφίας, καθώς και η διεύθυνση IP που σκέφτηκα ήταν ότι ήταν λάθος, αλλά έκανα ένα ping μου σε άλλο υπολογιστή για να βρείτε το IP του διακομιστή, και χρησιμοποιείται μόνο η διεύθυνση IP αντί για το όνομα στο Outlook τώρα, ώστε να εργάζονται πρόστιμο ξανά. Ευχαριστώ για το χρόνο σας όμως, θα ήθελα απλά είχα ελέγξει ότι νωρίτερα |