manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Outlook Ne mogu se povezati na poslužitelj

Reply

Thread Tools
Old 26 tra 2009, 13:28
Donatorska Grupa

Default Outlook Ne mogu se povezati na poslužitelj

Moj Outlook XP ne može spojiti na moj e-mail server sve iznenada iz nekog razloga. Počelo nekoliko dana prije, ovdje je lista stvari koje bi mogle pomoći:
  • poruka o pogrešci glasi "A veza s poslužiteljem nije mogla biti uspostavljena. mainpc sada je u izvanmrežnom načinu rada" (mainpc, naziv je mail server na mom mrežu) kad sam ga odaberite detalje kaže: "Postoji svibanj biti poslužitelj ili mrežu problemi ili vaš timeout intervala svibanj biti prekratka. Protocol: IMAP, Server: mainpc, Port: 143 "
  • Pokušao sam i sa imenom i IP adresa od mail servera.
  • Ja nemam instaliran neki novi programi ili ažuriranjima jer je zadnji radni.
  • Pokušao sam s drugog korisničkog računa koja radi negdje drugdje na mreži, i isti se pogreška pojavljuje ovdje.
  • Imam provjeriti sve naše firewall postavke, a tu je da ništa ne sprečava pristup mom serveru.
  • Ja mogu dobiti na internet u redu, i ja također može pristupiti mrežnom dijelio diskove na "mainpc"
  • Pokušao sam okreće isključiti Vatrozid za Windows, kao i okretanje Avast off, ali s istim rezultatom.
  • The mail server logove sve IP adrese koje pokušaju pristupa i moju IP adresu ne pojavljuje, tako da to nije moj mail server blokiranjem pristupa
  • Pokušao sam koristeći Outlook Express, a koji također ne radi.
  • Ne mogu pristupiti svojoj e-poštu na www.mail2web.com ali to uvijek ne daj da vidim poruke (problem s njihovom mjestu mislim) tako da bi radije ne moraju držati kao da je moj jedini od njih gledaju

Mislim da je sve, moj sistem naočale su u mom sig, ja ću ih provjeriti i promijeniti ih nakon objavljivanja ovog ako nisu u pravu.

Ako postoje bilo koje druge informacije potrebne / scans potreban samo javite mi

Hvala svima

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 26 tra 2009, 13:49
Administrator Group

Dobrodošli nazad.

Ova pitanja su normalno pogriješiti s mail poslužitelja tj.; Njihov kraj.

Jeste li pokušao molba njima?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 tra 2009, 13:56
Donatorska Grupa

To je naš vlastiti mail server jer tata je samostalno zaposleni, tako da je cijela obitelj koristi tvrtka domeni, ili atleast jedan od njih. JA je pitao moj tata o tome kako on upravlja nje. I njegovu e-mail ne radi na mom računalu, ali ne na njegov. Također, moja e-mail JA pravedan ček na moj drugi računalo, i to radi na tamo, ali to bi se bol kako pokrenuti drugo računalo samo za čitanje e-mailova, a posebno se s njom kao sporo, jer je * caugh * P4 sa 1GB RAM-a * * caugh
Old 27 tra 2009, 11:34
Moderator / ica grupe

Jeste li još uvijek koristite Outlook Express?

Ako je tako, onda svibanj Predlažem korištenja Windows Live Mail.

OE nasljednik, i sto puta bolje.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 27 tra 2009, 12:36
Donatorska Grupa

Ja samo pokušali OE vidjeti ako je radio, ali sam normalno koristiti Microsoft Outlook, iz paketa Office XP, ali kao što vidite da ne radi ni ja razmišljam to nije program, nego nesto drugo, na mom računalu, kao što Također sam provjeriti sa mog računa na moj drugi računalo koristeći iste IP adrese (mi koristimo statičku IP-a) kao moj glavni PC, ali da se ne radi, što je dovelo me da vjerujem da nije bilo pogreške dopuštenje.

Hvala za jedan dan pomoć momački anyway, i nikada više ideje molim recite Ili sam možda morati staviti sa booting up moje druge PC svaki put kad želim provjeriti svoj e-mailova.
Old 27 tra 2009, 12:51
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
Ili sam možda morati staviti sa booting up moje druge PC svaki put kad želim provjeriti svoj e-mailova.
Da bi se bol u desnom guzica.

Ja sam na gubitku što drugo da sugeriše da stvarno. Jeste li pokušao reconfiguring računa u programu Outlook Express?

Old 27 tra 2009, 13:30
Donatorska Grupa

Ja sam radila ono što je bilo, a bio je peckav jednostavna, do točke anyway. Nekako moje hosts datoteku dobio ošteti mislim, jer je uklonio IP adresu povezane s mail servera i IP adresu koju sam mislio da je bilo pogrešno, ali nisam jedan ping na moj drugi računalo pronaći IP od servera, i samo koristiti IP adresu a ne naziv u Outlooku sada, tako da je prekid radnog ponovno.

Hvala na vašem vremenu ipak, JA pravedan priželjkivanje JA je ček da prije
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Preuzimanje pošte za Outlook Korištenje F9 Ključ dfr200764 Office & Applications 2 9. svibanj 2009 10:44
Outlook Express Mogu, t Otiđite na Moj Server dexterlevi Email, VoIP & IM Razgovor 1 25. veljača 2009 07:46
Kako mogu povezati My Yahoo! račun e-pošte za Outlook Express? jemmah Email, VoIP & IM Razgovor 2 29. studeni 2008 22:32
Mail Exchange Server pomoć! StephenPollock Email, VoIP & IM Razgovor 12 21 siječanj 2008 12:43
Outlook omotač mail? greensleeves54 Email, VoIP & IM Razgovor 4 11. listopad 2007 17:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.