![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moj Outlook XP ne može spojiti na moj e-mail server sve iznenada iz nekog razloga. Počelo nekoliko dana prije, ovdje je lista stvari koje bi mogle pomoći:
Mislim da je sve, moj sistem naočale su u mom sig, ja ću ih provjeriti i promijeniti ih nakon objavljivanja ovog ako nisu u pravu. Ako postoje bilo koje druge informacije potrebne / scans potreban samo javite mi ![]() Hvala svima My System: Prvo OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrodošli nazad.
| |||
| |||
| To je naš vlastiti mail server jer tata je samostalno zaposleni, tako da je cijela obitelj koristi tvrtka domeni, ili atleast jedan od njih. JA je pitao moj tata o tome kako on upravlja nje. I njegovu e-mail ne radi na mom računalu, ali ne na njegov. Također, moja e-mail JA pravedan ček na moj drugi računalo, i to radi na tamo, ali to bi se bol kako pokrenuti drugo računalo samo za čitanje e-mailova, a posebno se s njom kao sporo, jer je * caugh * P4 sa 1GB RAM-a * * caugh |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li još uvijek koristite Outlook Express? Ako je tako, onda svibanj Predlažem korištenja Windows Live Mail. OE nasljednik, i sto puta bolje.
|
| |||
| |||
| Ja samo pokušali OE vidjeti ako je radio, ali sam normalno koristiti Microsoft Outlook, iz paketa Office XP, ali kao što vidite da ne radi ni ja razmišljam to nije program, nego nesto drugo, na mom računalu, kao što Također sam provjeriti sa mog računa na moj drugi računalo koristeći iste IP adrese (mi koristimo statičku IP-a) kao moj glavni PC, ali da se ne radi, što je dovelo me da vjerujem da nije bilo pogreške dopuštenje. Hvala za jedan dan pomoć momački anyway, i nikada više ideje molim recite Ili sam možda morati staviti sa booting up moje druge PC svaki put kad želim provjeriti svoj e-mailova. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja sam na gubitku što drugo da sugeriše da stvarno. Jeste li pokušao reconfiguring računa u programu Outlook Express?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ja sam radila ono što je bilo, a bio je peckav jednostavna, do točke anyway. Nekako moje hosts datoteku dobio ošteti mislim, jer je uklonio IP adresu povezane s mail servera i IP adresu koju sam mislio da je bilo pogrešno, ali nisam jedan ping na moj drugi računalo pronaći IP od servera, i samo koristiti IP adresu a ne naziv u Outlooku sada, tako da je prekid radnog ponovno. Hvala na vašem vremenu ipak, JA pravedan priželjkivanje JA je ček da prije |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Preuzimanje pošte za Outlook Korištenje F9 Ključ | dfr200764 | Office & Applications | 2 | 9. svibanj 2009 10:44 |
| Outlook Express Mogu, t Otiđite na Moj Server | dexterlevi | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 25. veljača 2009 07:46 |
| Kako mogu povezati My Yahoo! račun e-pošte za Outlook Express? | jemmah | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 29. studeni 2008 22:32 |
| Mail Exchange Server pomoć! | StephenPollock | Email, VoIP & IM Razgovor | 12 | 21 siječanj 2008 12:43 |
| Outlook omotač mail? | greensleeves54 | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 11. listopad 2007 17:14 |
| Thread Tools | |
| |