kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Outlook Nem lehet kapcsolódni a Mail Server

Reply

Téma eszközök
Old 26. április 2009, 13:28
Donor Group

Default Outlook Nem lehet kapcsolódni a Mail Server

Saját Outlook XP nem tud csatlakozni a saját e-mail szerver hirtelen valami miatt. Úgy indult, egy pár nap, itt van egy lista a cucc, ami segíthet:
  • A hibaüzenet szövege: "A kapcsolat a kiszolgálóval nem lehet megállapítani. mainpc jelenleg kapcsolat nélküli módban" (mainpc a nevét a levelező szerver az én hálózat), mikor válasszuk a részleteket, hogy azt mondja: "Lehet, hogy szerver vagy hálózati problémák vagy a várakozási idő intervallum lehet túl rövid. Protokoll: IMAP, Kiszolgáló: mainpc, Port: 143 "
  • Megpróbáltam mind a név és az IP-címét a mail szerver.
  • Nem minden új programot telepíteni, vagy a frissítéseket, mivel az utolsó munkanapon.
  • Megpróbáltam egy másik arra, hogy máshol működik a hálózat, és ugyanaz a hiba lép fel itt.
  • Azt ellenőrizték, minden tűzfal beállításait, és nincs semmi, hogy megakadályozza, hogy a hozzáférési a szerverre.
  • Én tudok az interneten finom, és én is hozzáférhet a hálózaton megosztott meghajtókon a "mainpc"
  • Megpróbáltam fordult Windows tűzfal le, valamint az Avast fordult ki, de ugyanazt az eredményt.
  • A levelező szerver IP címét naplófájlokhoz minden kísérletet, hogy a hozzáférés és az én IP-cím nem jelenik meg, így nem az e-mail szerver blokkolja a hozzáférési
  • Megpróbáltam használata az Outlook Express, de ez még nem működik.
  • Nem hozzáférést az e-mail www.mail2web.com de ez nem mindig lássuk csak az üzenetek (a problémát a weboldal azt hiszem), hogy inkább nem kell tartani, hogy én csak az volt úgy tekintenek rájuk,

Úgy gondolom, hogy minden, a rendszer a specs in my sig, majd ellenőrzi őket, és a változás után kiküldetésére ez, ha nem jó.

Ha van bármilyen egyéb szükséges információ / scans szükség csak let me know

Thanks all

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Április 26 2009, 13:49
Administrator Group

Welcome back.

Ezek a kérdések általában a hibát az e-mail szerver, azaz az ő végét.

Ön próbálta kérdezi őket?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Április 26 2009, 13:56
Donor Group

A saját mail szervert, mert az apa nem önálló, így az egész család használja a vállalat területén, vagy atleast egyikük. Kértem apámat rá ahogy kezeli azt. És a saját e-mail nem működik a számítógépet, de nem az övé. Továbbá, az e-mail Csak ellenőrizni az én másik számítógéphez, és ez működik, de ez a fájdalom, hogy egy másik számítógépre csak olvasni az e-maileket, különösen azt, hogy a lassú, mert * caugh * P4 és 1GB RAM caugh * *
Old Április 27 2009, 11:34
Moderátor Csoport

Ön használja az Outlook Express is?

Ha igen, akkor hadd használja A Windows Live Mail.

OE utóda, és százszor jobban.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Április 27 2009, 12:36
Donor Group

Én csak próbáltam OE, hogy lássa dolgozott, de most a Microsoft Outlook, az Office XP csomagot, de látva, hogy nem működik sem, azt hiszem ez nem az a program, hanem valami más az én PC-hez, mint Azt is ellenőrizni fiókomhoz én más PC ugyanazt az IP címet (használt statikus IP-k), mint a fő PC-hez, de ez még nem működik, ami oda vezetett, hogy úgy gondolja, ez nem megengedett hiba sem.

Köszi a segítséget egyébként srácok, és az esetleges további ötleteket kérem, Vagy lehet, hogy maradok a booting up my más PC ha akarom, hogy ellenőrizze az e-maileket.
Old Április 27 2009, 12:51
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by thingie2 View Post
Vagy lehet, hogy maradok a booting up my más PC ha akarom, hogy ellenőrizze az e-maileket.
Ez lenne a jobb fájdalom a segg.

Én vagyok az a veszteség, amit egyébként azt mutatják, hogy bár tényleg. Ön próbálta átkonfigurálását fiókját az Outlook Express?

Old 27. április 2009, 13:30
Donor Group

Már dolgozott ki, mi volt, és ez bosszantó volt egyszerű, hogy egy pont volt. Valahogy én hosts fájl sérült van Azt hiszem, mivel megszüntették az IP-címet a levelező szerver, és az IP-címet, hogy azt hittem, rossz volt, de én egy ping én más PC megtalálni az IP a szerver, és csak a használt IP-cím, mint a neve az Outlook most, így jól működik újra.

Köszönjük, hogy időt, én csak azt sajnálom, hogy ellenőrizte, hogy elõbb
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Letöltése Mail Outlook használata F9 Kulcs dfr200764 Office & Applications 2 9. május 2009 10:44
Outlook Express Can, t Kapcsolódás a Saját szerver dexterlevi E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 25. február 2009 07:46
Hogyan lehet csatlakozni My Yahoo! mail fiókot, hogy az Outlook Express? jemmah E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 29. november 2008 22:32
Mail Exchange Server Help! StephenPollock E-mail, a VoIP és IM Vitalap 12 21. január 2008 12:43
Outlook nyomtatási mailt? greensleeves54 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 4 11. október 2007 17:14
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.