![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Saját Outlook XP nem tud csatlakozni a saját e-mail szerver hirtelen valami miatt. Úgy indult, egy pár nap, itt van egy lista a cucc, ami segíthet:
Úgy gondolom, hogy minden, a rendszer a specs in my sig, majd ellenőrzi őket, és a változás után kiküldetésére ez, ha nem jó. Ha van bármilyen egyéb szükséges információ / scans szükség csak let me know ![]() Thanks all My System: Először OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcome back.
| |||
| |||
| A saját mail szervert, mert az apa nem önálló, így az egész család használja a vállalat területén, vagy atleast egyikük. Kértem apámat rá ahogy kezeli azt. És a saját e-mail nem működik a számítógépet, de nem az övé. Továbbá, az e-mail Csak ellenőrizni az én másik számítógéphez, és ez működik, de ez a fájdalom, hogy egy másik számítógépre csak olvasni az e-maileket, különösen azt, hogy a lassú, mert * caugh * P4 és 1GB RAM caugh * * |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön használja az Outlook Express is? Ha igen, akkor hadd használja A Windows Live Mail. OE utóda, és százszor jobban.
|
| |||
| |||
| Én csak próbáltam OE, hogy lássa dolgozott, de most a Microsoft Outlook, az Office XP csomagot, de látva, hogy nem működik sem, azt hiszem ez nem az a program, hanem valami más az én PC-hez, mint Azt is ellenőrizni fiókomhoz én más PC ugyanazt az IP címet (használt statikus IP-k), mint a fő PC-hez, de ez még nem működik, ami oda vezetett, hogy úgy gondolja, ez nem megengedett hiba sem. Köszi a segítséget egyébként srácok, és az esetleges további ötleteket kérem, Vagy lehet, hogy maradok a booting up my más PC ha akarom, hogy ellenőrizze az e-maileket. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én vagyok az a veszteség, amit egyébként azt mutatják, hogy bár tényleg. Ön próbálta átkonfigurálását fiókját az Outlook Express?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Már dolgozott ki, mi volt, és ez bosszantó volt egyszerű, hogy egy pont volt. Valahogy én hosts fájl sérült van Azt hiszem, mivel megszüntették az IP-címet a levelező szerver, és az IP-címet, hogy azt hittem, rossz volt, de én egy ping én más PC megtalálni az IP a szerver, és csak a használt IP-cím, mint a neve az Outlook most, így jól működik újra. Köszönjük, hogy időt, én csak azt sajnálom, hogy ellenőrizte, hogy elõbb |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Letöltése Mail Outlook használata F9 Kulcs | dfr200764 | Office & Applications | 2 | 9. május 2009 10:44 |
| Outlook Express Can, t Kapcsolódás a Saját szerver | dexterlevi | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 25. február 2009 07:46 |
| Hogyan lehet csatlakozni My Yahoo! mail fiókot, hogy az Outlook Express? | jemmah | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 29. november 2008 22:32 |
| Mail Exchange Server Help! | StephenPollock | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 12 | 21. január 2008 12:43 |
| Outlook nyomtatási mailt? | greensleeves54 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 4 | 11. október 2007 17:14 |
| Téma eszközök | |
| |