![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלי ב-Outlook XP לא יכול להתחבר שלי שרת הדואר האלקטרוני פתאום מסיבה כלשהי. זה התחיל כמה ימים לפני, הנה רשימה של דברים שעשויים לסייע:
אני חושב שזה הכול, מפרט את המערכת הם sig שלי, אני מתכוון לבדוק אותם ולשנות אותם לאחר פירסום זה, אם הם לא בסדר. אם אין כל מידע אחר הדרוש / סריקות צורך, רק תן לי לדעת ![]() תודה לכל המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ברוך שובך.
| |||
| |||
| זה שלנו, כי שרת הדואר של אבא הוא מועסק העצמי, ולכן כל המשפחה להשתמש החברה לתחום או atleast אחד מהם. שאלתי את אבי על כך שהוא מנהל את זה. ואת הדואר האלקטרוני לא עובד על המחשב שלי, אבל עושה את שלו. כמו כן, את הדואר האלקטרוני שלי אני פשוט בדק לי על מחשב אחר, והיא פועלת שם, אבל זה יהיה כאב כדי לקפוץ במחשב אחר, רק כדי לקרוא הודעות דואר אלקטרוני, במיוחד עם זה כמו להיות איטי מכיוון שהוא * caugh * P4 עם 1GB זיכרון RAM caugh * * |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה עדיין משתמש ב-Outlook Express? אם כן, אז אני יכול להציע משתמש Windows Live Mail. OE יורש, ועל מאה פעמים יותר טוב.
|
| |||
| |||
| אני רק ניסה OE כדי לראות אם עובד, אבל בדרך כלל אני משתמש ב-Microsoft Outlook, מתוך חבילת Office XP, אבל זה כמו לראות לא פועל גם, אני חושב שזה לא את התוכנית, אבל משהו אחר על המחשב שלי, כפי יש לי גם בדקו את החשבון שלי באמצעות מחשב אחר באותה כתובת IP (כתובת IP סטטית אנו משתמשים's) כפי הראשי במחשב שלי, אבל זה גם לא עובד בה הוביל אותי להאמין שהוא לא הרשאה או שגיאה. תודה על העזרה בכל מקרה חבר 'ה, וכל עוד רעיונות בבקשה לומר או שאולי אני צריך להישאר עם באתחול של המחשב השני שלי בכל פעם שאני רוצה לבדוק את הודעות דואר אלקטרוני. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני שמח על הפסד של מה עוד להציע למרות באמת. האם ניסית מחדש את החשבון שלך ב-Outlook Express?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| אני עובד כבר מה זה היה, וזה היה פשוט מעצבן, עד לנקודה בכל מקרה. איכשהו יש לי את הקובץ Hosts פגום אני חושב, כפי שהיא מוסרת את כתובת ה-IP המקושרת עם שרת הדואר, ואת כתובת ה-IP, כי חשבתי שזה היה לא בסדר, אבל אני עשיתי את שלי לאותת על מחשב אחר כדי למצוא את ה-IP של השרת, ופשוט השתמשו בכתובת ה-IP במקום שם כעת ב-Outlook, כך זה עובד בסדר גמור שוב. תודה על הזמן שלך, אם כי, אני רק מאחל לי בדקו כי במוקדם |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הורדה ל-Outlook באמצעות דואר F9 מפתח | dfr200764 | חבילות Office & Applications | 2 | 9th מאי 2009 10:44 |
| האם ב-Outlook Express, לא התחבר אל השרת שלי | dexterlevi | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | ה -25 בחודש פברואר 2009 07:46 |
| כיצד אוכל לקשר את Yahoo! חשבון הדואר ל-Outlook Express? | jemmah | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 29 נובמבר 2008 22:32 |
| דואר של Exchange Server עזרה! | StephenPollock | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 12 | 21st ינואר 2008 12:43 |
| עקיפה דואר ב-Outlook? | greensleeves54 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | 11th אוקטובר 2007 17:14 |
| שרשרת כלים | |
| |