mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Outlook negali prisijungti prie pašto serverio

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 26, 2009, 13:28
Donorų grupės

Default Outlook negali prisijungti prie pašto serverio

Mano Outlook XP negali prisijungti prie mano e-pašto serveris visus dėl kokios nors priežasties netikėtai. Viskas prasidėjo prieš porą dienų, čia yra iš medžiagos, kuri galėtų padėti sąrašas:
  • Klaidos pranešimas užrašyta "ryšio serveris negalėjo būti nustatytas. mainpc dabar neprisijungus" (mainpc yra iš pašto serverio pavadinimą "My Network), jei pasirinkti detales jis sako:" Gali būti tinklo arba serverio problemos ar jūsų timeout intervalas gali būti per trumpas. Protokolas: IMAP, Server: mainpc, Port: 143 "
  • Aš išbandžiau ir su vardu ir IP adresas, pašto serverio.
  • Turiu nebuvo įdiegta jokių naujų programų ar atnaujinimai po paskutinio darbo.
  • Aš išbandžiau ir kitą sąskaitą, kuri dirba kitoje tinklo, ir pats klaida čia.
  • Pavarčiau visas mūsų ugniasienės nustatymus, ir nėra nieko, trukdo man prieigą prie serverio.
  • Aš galiu gauti dėl interneto baudą, ir aš taip pat galima prisijungti prie tinklo bendro naudojimo diskus dėl "mainpc"
  • Aš bandė paversti Windows ugniasienė išjungta, taip pat tekinimo Avast išjungti, tačiau tą patį rezultatą.
  • Pašto serverio visi IP adresai kurie bando susipažinti ir mano IP adresas neatrodo, kad tai nėra pašto serverio, blokuoja mano ryšys
  • Aš išbandžiau naudojant Outlook Express, bet taip pat neveikia.
  • Aš galiu prisijungti prie savo e-mail apie www.mail2web.com tačiau ji ne visada leiskite man pamatyti prane ¹ imai (problema su savo svetainę Manau), kad nenorėtų būti išlaikyti, kad taip mano tik buvo peržiūrėti juos

Manau, kad tai viskas, mano sistemos specifikacija yra mano sig, aš juos patikrinti ir pakeisti juos po šio paskyrimo, jei jie neturi teisės.

Jei yra bet kuri kita informacija reikalinga / skenuoja reikia tik leiskite man žinoti

Ačiū visiems

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Balandis 26, 2009, 13:49
Administrator Grupė

Welcome back.

Šie klausimai dažniausiai su pašto serverį, ty kaltės, jų pabaigoje.

Jūs bandė prašyti juos?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Balandis 26, 2009, 13:56
Donorų grupės

Tai savo pašto serverio, nes pagal tėtis, savarankiškai dirbantiems asmenims, tiek visai šeimai, naudoti įmonės domeno, ar atleast one of them. Aš paklausė mano tėtis apie tai, kaip jis ją valdo. Ir savo e-mail neveikia ant mano kompiuterio, tačiau dėl jo. Be to, mano e-mail Aš ką tik patikrino mano kiti PC, o jis dirba ten, bet tai būtų skausmas pradėti kitą kompiuterį tik skaityti e-mail, ypač su juo bus, kaip lėtai, nes jis * caugh * P4 su 1GB RAM * caugh *
Old Balandis 27, 2009, 11:34
Moderatorius Grupė

Ar jūs naudojate "Outlook Express" vis dar?

Jei taip, tuomet galiu pasiūlyti naudoti Windows Live Mail.

O. įpėdinis, ir šimtą kartų geriau.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Balandis 27, 2009, 12:36
Donorų grupės

Aš tik bandė OE, ar apdorotas, bet paprastai aš naudoju Microsoft Outlook iš Office XP "paketo, o turint omenyje, kad tai neveikia, bet aš galvoju tai ne programa, bet kažkas ant mano PC, kaip Aš taip pat patikrinti su savo paskyrą kiti mano kompiuteryje naudodami tą patį IP adresą (mes naudojame statinis IP), kaip savo pagrindinio kompiuterio, tačiau tai taip pat nėra darbo, kuris paskatino mane manyti, kad jis neturi leidimo klaidų.

Thanks for the help anyway vaikinai, bet ir daugiau idėjų, prašom pasakyti, Ar aš galėjo klijuoti su paleidimo iki kitų savo kompiuteryje, jei noriu patikrinti savo el.
Old Balandis 27, 2009, 12:51
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by thingie2 View Post
Ar aš galėjo klijuoti su paleidimo iki kitų savo kompiuteryje, jei noriu patikrinti savo el.
Tai būtų teisės skausmas Dugnas.

Aš ne apie ką nors pasiūlyti, nors iš tikrųjų nuostolių. Ar bandėte susiderinančias sąskaitą Outlook Express?

Old Balandis 27, 2009, 13:30
Donorų grupės

Dirbau, ką jis buvo, ir jis buvo nusibodę paprastas, iki taško, anyway. Kažkaip mano hosts gavome sugadintas manau, kaip ją pašalinti IP adreso, susijusios su pašto serveriu ir IP adresą, kad aš maniau jis buvo neteisus, bet aš Ping dėl kitų savo kompiuterio rasti serverio IP, ir teisingai naudojamas IP adresas, o ne "Outlook" pavadinimas dabar, kad jis veikia gerai dar kartą.

Ačiū už sugaištą laiką, nors, aš tik norėčiau, kad anksčiau buvo patikrintas
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Parsisiuntimas laišką Outlook naudojant F9 Raktažodžiai dfr200764 Office Suites & Applications 2 9 gegužė 2009 10:44
Outlook Express gali, T Prisijungimas prie serverio Mano dexterlevi Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 25 vasaris 2009 07:46
Kaip man prisijungti My Yahoo! paštą Outlook Express? jemmah Paštas, VoIP & MP Aptarimas 2 Lapkritis 29, 2008 22:32
Mail Exchange Server Help! StephenPollock Paštas, VoIP & MP Aptarimas 12 21 sausis 2008 12:43
Outlook operacinė paštu? greensleeves54 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 4 11 spalis 2007 17:14
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.