![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mans Outlook XP nevar izveidot savienojumu ar savu e-pasta serveri, visi pēkšņi kāda iemesla dēļ. Tā sākās pāris dienas atpakaļ, Te ir saraksts sīkumi, kas varētu palīdzēt:
Es domāju, ka ir viss, mana sistēma specs ir manā sig, I'll check tiem un tos mainīt pēc norīkojuma šo, ja tie nav pareizi. Ja ir kāds cits info vajadzīgas / skenē nepieciešama tikai let me know ![]() Thanks all Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcome back.
| |||
| |||
| Tā ir mūsu pašu pasta serveris, jo, tētis ir pašnodarbinātie, tāpēc visai ģimenei izmantot uzņēmuma domēnā vai atleast viens no viņiem. Es pajautāju mans tētis par to, kā viņš vada to. Un viņa e-pasts nedarbojas manā datorā, bet neattiecas uz viņa. Arī manu e-pastu es vienkārši pārbauda manu citiem PC, un tas darbojas, bet tas būtu sāpes, lai uzsāktu cita datora tikai lasīt e-pastus, jo īpaši ar to, kā lēni, jo tas ir * caugh * P4 ar 1GB RAM * caugh * |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs izmantojat programmu Outlook Express joprojām? Ja tā, tad var man ieteikt, izmantojot Windows Live Mail. OE pēctecis, un simts reizes labāk.
|
| |||
| |||
| Es tikai centos OE, lai redzētu, vai apstrādāts, bet parasti es izmantoju Microsoft Outlook, no Office XP paketē, bet redzēt, kā tas nedarbojas, vai nu, es domāju tas nav programma, bet kaut kas cits par manu PC, kā Esmu arī pārbaudīt manu kontu par manu citu datoru, izmantojot to pašu IP adresi (mēs izmantojam statisku IP's) kā savu pamata PC, bet tas arī nav darbu, kas lika man ir pārliecināti, ka atļauju kļūda vai nu. Paldies par palīdzību anyway puiši, un vairāk idejas, lūdzu, pateikt Vai es varētu būt Stick ar booting up my citu datoru, kad es gribu pārbaudīt savu e-pastu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es esmu par zaudējumu, ko citu ieteikt ja tiešām. Vai esat mēģinājuši drošas jūsu kontu Outlook Express?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Esmu strādājis norādīts, kāda tā bija, un tas bija kaitinošas vienkārši, līdz point anyway. Kaut mans hosts fails got bojāts es domāju, jo tas noņem IP adrese, pasta serveri, un IP adresi, ko es domāju, ka tas bija nepareizi, bet man bija ping par manu citu PC, lai atrastu IP servera, un tikai izmantot IP adresi, nevis nosaukumu Outlook tagad, tāpēc darba fine again. Paldies par Jūsu laiku, lai gan, es tikai vēlos man bija pārbaudīts, ka agrāk |
![]() |
|
| Bookmarks |