![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje Outlook XP nie może połączyć się z mojego serwera poczty e-mail nagle z jakiegoś powodu. Rozpoczęła kilka dni temu, Oto lista rzeczy, które mogą być pomocne:
Myślę, że to wszystko, mój system specyfikacje są w moim sig będę je i zmienić je po delegowania, jeśli nie są one prawo. Jeśli istnieją jakiekolwiek inne informacje potrzebne / skanuje potrzebne just let me know ![]() Dziękujemy wszystkim My System: Pierwsze OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Witamy z powrotem.
| |||
| |||
| Jest to nasz własny serwer poczty, ponieważ tata jest przez osoby pracujące na własny rachunek, więc cała rodzina używania domeny firmy lub atleast jeden z nich. Zapytałem o to mój ojciec, który zarządza jej. Jego e-mail nie działa na moim komputerze, ale nie na jego. Ponadto, mój e-mail, po prostu sprawdzić na moje inne PC, a prace nad tym, ale byłoby ból założyć innego komputera tylko do czytania e-maili, zwłaszcza jak się go powoli, jak to jest * caugh * P4 z 1GB RAM * caugh * |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy używasz programu Outlook Express nadal? Jeśli tak, to mogę zasugerować użyciu Windows Live Mail. OE następcę, i sto razy lepiej.
|
| |||
| |||
| Ja tylko starałem się OE, aby sprawdzić, czy pracy, ale normalnie używać programu Microsoft Outlook z pakietu Office XP, ale ponieważ to nie zadziała albo, myślę, że to nie program, ale coś innego na moim komputerze, jak Mam również sprawdzone z mojego konta na inne moje komputera przy użyciu tego samego adresu IP (IP wykorzystujemy's) jako głównego komputera, ale także nie działa, które doprowadziły do mnie, aby sądzić, nie jest to błąd albo zezwolenia. Dzięki za pomoc chłopaki anyway, i więcej pomysłów proszę powiedzieć Albo może mieć trzymać z uruchomieniem moich innych PC, gdy chcę sprawdzić mój adres e-mail. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jestem w rozterce, co jeszcze się sugerować, choć naprawdę. Czy próbowali rekonfiguracji konta w programie Outlook Express?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| I've pracował, co było, i było denerwujące prosty, aż do punktu anyway. Jakoś mojego pliku hosts dostałem uszkodzony i pomyśleć, jak ją usunąć adres IP związany z serwera poczty, a adres IP myślałem, że to był zły, ale zrobili ping na moim komputerze innym znaleźć adres IP serwera, i tylko używa adresu IP zamiast nazwy programu Outlook, więc wszystko działa dobrze ponownie. Dziękujemy za czas chociaż, ja miałem po prostu chcą sprawdzić, czy wcześniej |
![]() |
|