menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Outlook sa nemôže pripojiť k Mail Server

Reply

Thread Tools
Old 26. apríla 2009, 13:28
Darcu Skupina

Default Outlook sa nemôže pripojiť k Mail Server

My Outlook XP nemožno pripojiť na môj e-mail server naraz z nejakého dôvodu. Začalo to pred pár dňami, Tu je zoznam vecí, ktoré by mohli pomôcť:
  • Chybové hlásenie znie "Pripojenie k serveru nebolo možné vytvoriť. Mainpc je teraz v režime offline" (mainpc je názov poštového servera, na mojej siete), keď aj výber informácií je napísané: "Tu môže byť server siete alebo problémy alebo vášho časového intervalu môže byť príliš krátka. protokol: IMAP, Server: mainpc, Port: 143 "
  • Som sa pokúsil aj s menom a IP adresa poštového servera.
  • Nemám nainštalované žiadne nové programy alebo aktualizácie, pretože to bolo posledný pracovný.
  • Som sa pokúšal s iný účet, ktorý pracuje na inom mieste v sieti, a rovnaká chyba sa objavuje tu.
  • Musím skontrolovať všetky naše nastavenie firewallu, a nič nie je, že sa bráni môj prístup k serveru.
  • Nemôžem si na internete v pohodě, a já je tiež prístup na zdieľané sieťové disky na "mainpc"
  • Som sa pokúsil premeniť Windows Firewall vypnúť, rovnako ako odbočka Avast vypnúť, ale s rovnakým výsledkom.
  • Poštový server logy všetkých IP adries, ktoré pokus prístup a moje IP adresa sa nezdá, tak to nie je môj mail server blokovanie prístupu
  • Som sa pokúsil pomocou aplikácie Outlook Express, ale to tiež nefunguje.
  • Môžem k svojmu e-mailu na www.mail2web.com ale nie vždy Podívám se na správy (problém s ich stránkach myslím), takže by radšej nemal viesť, že ako môj jediný bol prezeranie nich

Myslím, že je všetko, môj systém špecifikácie sú rovnaké ako v mojom sig, uvidíme skontrolovať a zmeniť po odoslaní tejto ak nie sú správne.

Dojde-li akékoľvek ďalšie údaje potrebné / skenuje potrebné dajte mi prosím vedieť

Vďaka všetkým

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 26. apríla 2009, 13:49
Administrátor Skupina

Vitaj späť.

Tieto problémy sú zvyčajne chyba sa teda mail server, na ich konci.

Skúšali ste požiadala je?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26. apríla 2009, 13:56
Darcu Skupina

Je to naša vlastná poštový server, pretože by táta je samostatne zárobkovo činných osôb, a tak sa celá rodina použiť spoločnosť doméne alebo atleast jeden z nich. Ptal jsem se můj táta o tom, ako sa mu podarí ju. A jeho e-mail nefunguje na mojom počítači, ale na jeho. Tiež môj e-mail som skontrolovať na moje ďalšie počítače, a funguje to na tu, ale bol by to bolesť na začatie iného počítača práve na čítanie e-mailov, a to najmä s tým, ako pomaly, ako je * caugh * P4 s 1GB RAM * caugh *
Old 27. apríla 2009, 11:34
Moderátor skupiny

Ste stále používate Outlook Express?

Ak áno, potom môžem navrhnúť pomocou Windows Live Mail.

OE nástupcu, a stokrát lepší.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 27. apríla 2009, 12:36
Darcu Skupina

Já jen snažil OE, či pracuje, ale zvyčajne som používať aplikáciu Microsoft Outlook, z balíka Office XP, ale ako je vidieť, že buď nefunguje, já jsem přemýšlel, že to nie je program, ale niečo na počítači, pretože Tiež som sa kontroluje môj účet na moje ďalšie PC pomocou tej istej IP adresy (použijeme statickú IP to), ako je môj hlavný počítač, ale že tiež nie je práca, ktorá ma viedla k presvedčeniu, nie je to chyba ani povolenie.

Vďaka za pomoc, rovnako chlapi, a žiadne ďalšie nápady uveďte Alebo by som to vydržať až zavádzaním mojej ostatné PC vždy, keď chcem si prečítať e-maily.
Old 27. apríla 2009, 12:51
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
Alebo by som to vydržať až zavádzaním mojej ostatné PC vždy, keď chcem si prečítať e-maily.
To by bolo správne bolesť v prdel.

Som na rozpakoch, čo iného o tom, aj keď v skutočnosti. Skúšali ste překonfigurování Vášho účtu v programe Outlook Express?

Old 27. apríla 2009, 13:30
Darcu Skupina

Som pracoval, aké to bolo, a bolo to otravné jednoduché, a to až do bodu rovnako. Nějak môjho súboru hosts mám poškodený aj premýšľať, ako ju odstrániť IP adresu spojené s e-mailový server, a IP adresu, že som myslela, že to bol bol zlý, ale já jsem udělal ping na mojej ostatné PC nájsť IP zo servera a práve používa IP adresu, nie na meno v programe Outlook, takže je to zase v poriadku.

Vďaka za váš čas i když, já si len želám som mal skontrolovať, že skôr
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Sťahovanie pošty do Outlooku Používame F9 Kľúč dfr200764 Office & Aplikácie 2 9. mája 2009 10:44
Outlook Express Can, t Pripojte sa Môj Server dexterlevi Email, VoIP & IM Diskusia 1 25. február 2009 07:46
Ako sa môžem pripojiť My Yahoo! mailového konta do programu Outlook Express? jemmah Email, VoIP & IM Diskusia 2 29. november 2008 22:32
Mail Exchange Server pomoc! StephenPollock Email, VoIP & IM Diskusia 12 21 januára 2008 12:43
Outlook zaraďovania mail? greensleeves54 Email, VoIP & IM Diskusia 4 11. októbra 2007 17:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.