![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| My Outlook XP nemožno pripojiť na môj e-mail server naraz z nejakého dôvodu. Začalo to pred pár dňami, Tu je zoznam vecí, ktoré by mohli pomôcť:
Myslím, že je všetko, môj systém špecifikácie sú rovnaké ako v mojom sig, uvidíme skontrolovať a zmeniť po odoslaní tejto ak nie sú správne. Dojde-li akékoľvek ďalšie údaje potrebné / skenuje potrebné dajte mi prosím vedieť ![]() Vďaka všetkým Môj systém: Prvé OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vitaj späť.
| |||
| |||
| Je to naša vlastná poštový server, pretože by táta je samostatne zárobkovo činných osôb, a tak sa celá rodina použiť spoločnosť doméne alebo atleast jeden z nich. Ptal jsem se můj táta o tom, ako sa mu podarí ju. A jeho e-mail nefunguje na mojom počítači, ale na jeho. Tiež môj e-mail som skontrolovať na moje ďalšie počítače, a funguje to na tu, ale bol by to bolesť na začatie iného počítača práve na čítanie e-mailov, a to najmä s tým, ako pomaly, ako je * caugh * P4 s 1GB RAM * caugh * |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste stále používate Outlook Express? Ak áno, potom môžem navrhnúť pomocou Windows Live Mail. OE nástupcu, a stokrát lepší.
|
| |||
| |||
| Já jen snažil OE, či pracuje, ale zvyčajne som používať aplikáciu Microsoft Outlook, z balíka Office XP, ale ako je vidieť, že buď nefunguje, já jsem přemýšlel, že to nie je program, ale niečo na počítači, pretože Tiež som sa kontroluje môj účet na moje ďalšie PC pomocou tej istej IP adresy (použijeme statickú IP to), ako je môj hlavný počítač, ale že tiež nie je práca, ktorá ma viedla k presvedčeniu, nie je to chyba ani povolenie. Vďaka za pomoc, rovnako chlapi, a žiadne ďalšie nápady uveďte Alebo by som to vydržať až zavádzaním mojej ostatné PC vždy, keď chcem si prečítať e-maily. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Som na rozpakoch, čo iného o tom, aj keď v skutočnosti. Skúšali ste překonfigurování Vášho účtu v programe Outlook Express?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Som pracoval, aké to bolo, a bolo to otravné jednoduché, a to až do bodu rovnako. Nějak môjho súboru hosts mám poškodený aj premýšľať, ako ju odstrániť IP adresu spojené s e-mailový server, a IP adresu, že som myslela, že to bol bol zlý, ale já jsem udělal ping na mojej ostatné PC nájsť IP zo servera a práve používa IP adresu, nie na meno v programe Outlook, takže je to zase v poriadku. Vďaka za váš čas i když, já si len želám som mal skontrolovať, že skôr |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sťahovanie pošty do Outlooku Používame F9 Kľúč | dfr200764 | Office & Aplikácie | 2 | 9. mája 2009 10:44 |
| Outlook Express Can, t Pripojte sa Môj Server | dexterlevi | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 25. február 2009 07:46 |
| Ako sa môžem pripojiť My Yahoo! mailového konta do programu Outlook Express? | jemmah | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 29. november 2008 22:32 |
| Mail Exchange Server pomoc! | StephenPollock | Email, VoIP & IM Diskusia | 12 | 21 januára 2008 12:43 |
| Outlook zaraďovania mail? | greensleeves54 | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 11. októbra 2007 17:14 |
| Thread Tools | |
| |