мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Оутлоок Не могу се повезати на сервер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26 тра 2009, 13:28
Донаторска Група

Default Оутлоок Не могу се повезати на сервер

Мој Оутлоок КСП не може повезати на мој е-маил сервер све изненада из неког разлога. Почело неколико дана пре, овде је листа ствари које би могле помоћи:
  • порука о грешци гласи "А веза са сервером није могла бити успостављена. маинпц сада је у режиму ван начину рада" (маинпц, назив је маил сервер на мом мрежу) кад сам га изаберите детаље каже: "Постоји мај бити сервер или мрежу проблеми или ваш тимеоут интервала мај бити прекратка. Протоцол: ИМАП, Сервер: маинпц, Порт: 143 "
  • Покушао сам и са именом и ИП адреса од маил сервера.
  • Ја немам инсталиран неки нови програми или исправкама јер је последњи радни.
  • Покушао сам са другог корисничког рачуна која ради негде другде на мрежи, и исти се грешка појављује овде.
  • Имам проверити све наше фиреуалл подешавања, а ту је да ништа не спречава приступ мом серверу.
  • Ја могу добити на интернет у реду, и ја такође може приступити мрежном дијелио дискове на "маинпц"
  • Покушао сам окреће искључити титни зид за Уиндоус, као и окретање Аваст офф, али са истим резултатом.
  • Тхе маил сервер логове све ИП адресе које покушају приступа и моју ИП адресу не појављује, тако да то није мој маил сервер блокирањем приступа
  • Покушао сам помоћу Оутлоок Експресс, а који такође не ради.
  • Не могу приступити својој е-пошту на ууу.маил2уеб.цом али то увек не дај да видим поруке (проблем са њиховом месту мислим) тако да би радије не морају држати као да је мој једини од њих гледају

Мислим да је све, мој систем наочаре су у мом сиг, ја ћу их проверити и променити их након објављивања овог ако нису у праву.

Ако постоје било које друге информације потребне / сцанс потребан само јавите ми

Хвала свима

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 26 тра 2009, 13:49
Администратор Гроуп

Добродошли назад.

Ова питања су нормално погрешити са маил сервера тј; Њихов крај.

Јесте ли покушао молба њима?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 26 тра 2009, 13:56
Донаторска Група

То је наш сопствени маил сервер јер тата је самостално запослени, тако да је цела породица користи фирма домену, или атлеаст један од њих. ЈА замољен мој тата о томе како он управља ње. И његову е-маил не ради на мом рачунару, али не на његов. Такође, моја е-маил ЈА праведан чек на мој други рачунар, и то ради на тамо, али то би се бол како покренути друго рачунар само за читање е-маилова, а посебно се са њом као споро, јер је * цаугх * П4 са 1ГБ РАМ-а * * цаугх
Old 27 тра 2009, 11:34
Модератор / ица групе

Јесте ли још увек користите Оутлоок Експресс?

Ако је тако, онда мај Предлажем коришћења Уиндоус Ливе Маил.

ОЕ наследник, и сто пута боље.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 27 тра 2009, 12:36
Донаторска Група

Ја само покушали ОЕ видети ако је радио, али сам нормално користите Мицрософт Оутлоок, из пакета Оффице КСП, али као што видите да не ради ни ја размишљам то није програм, него несто друго, на мом рачунару, као што Такође сам проверити са мог рачуна на мој други рачунар користећи исте ИП адресе (ми користимо статичку ИП-а) као мој главни ПЦ, али да се не ради, што је довело ме да верујем да није било грешке допуштење.

Хвала за један дан помоћ момачки Аныуаы, и никада више идеје молим реците Или сам можда морати ставити са боотинг уп моје друге ПЦ сваки пут кад желим да проверите свој е-маилова.
Old 27 тра 2009, 12:51
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тхингие2 View Post
Или сам можда морати ставити са боотинг уп моје друге ПЦ сваки пут кад желим да проверите свој е-маилова.
Да би се бол у десном гузица.

Ја сам на губитку шта друго да сугерише да стварно. Јесте ли покушао рецонфигуринг налога у програму Оутлоок Експресс?

Old 27 тра 2009, 13:30
Донаторска Група

Ја сам радила оно што је било, а био је узнемирујући једноставна, до тачке Аныуаы. Некако моје хостс датотеку добио оштети мислим, јер је уклонио ИП адресу повезане са маил сервера и ИП адресу коју сам мислио да је било погрешно, али нисам један пинг на мој други рачунар пронаћи ИП од сервера, и само да користи ИП адресу а не назив у Оутлоок сада, тако да је прекид радног поново.

Хвала на вашем времену ипак, ЈА праведан жеља ЈА је чек да пре
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Преузимање поште за Оутлоок Коришћење Ф9 Кључ дфр200764 Оффице & Апплицатионс 2 9 мај 2009 10:44
Оутлоок Експресс Могу, т Идите на Мој Сервер декстерлеви Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 25 фебруар 2009 07:46
Како да повежете Мы Ыахоо! налог е-поште за Оутлоок Експресс? јеммах Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 29 новембар 2008 22:32
Маил Ексцханге Сервер помоћ! СтепхенПоллоцк Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 12 21 јануар 2008 12:43
Оутлоок омотач маил? греенслеевес54 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 11 октобар 2007 17:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц