![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мој Оутлоок КСП не може повезати на мој е-маил сервер све изненада из неког разлога. Почело неколико дана пре, овде је листа ствари које би могле помоћи:
Мислим да је све, мој систем наочаре су у мом сиг, ја ћу их проверити и променити их након објављивања овог ако нису у праву. Ако постоје било које друге информације потребне / сцанс потребан само јавите ми ![]() Хвала свима Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добродошли назад.
| |||
| |||
| То је наш сопствени маил сервер јер тата је самостално запослени, тако да је цела породица користи фирма домену, или атлеаст један од њих. ЈА замољен мој тата о томе како он управља ње. И његову е-маил не ради на мом рачунару, али не на његов. Такође, моја е-маил ЈА праведан чек на мој други рачунар, и то ради на тамо, али то би се бол како покренути друго рачунар само за читање е-маилова, а посебно се са њом као споро, јер је * цаугх * П4 са 1ГБ РАМ-а * * цаугх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли још увек користите Оутлоок Експресс? Ако је тако, онда мај Предлажем коришћења Уиндоус Ливе Маил. ОЕ наследник, и сто пута боље.
|
| |||
| |||
| Ја само покушали ОЕ видети ако је радио, али сам нормално користите Мицрософт Оутлоок, из пакета Оффице КСП, али као што видите да не ради ни ја размишљам то није програм, него несто друго, на мом рачунару, као што Такође сам проверити са мог рачуна на мој други рачунар користећи исте ИП адресе (ми користимо статичку ИП-а) као мој главни ПЦ, али да се не ради, што је довело ме да верујем да није било грешке допуштење. Хвала за један дан помоћ момачки Аныуаы, и никада више идеје молим реците Или сам можда морати ставити са боотинг уп моје друге ПЦ сваки пут кад желим да проверите свој е-маилова. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја сам на губитку шта друго да сугерише да стварно. Јесте ли покушао рецонфигуринг налога у програму Оутлоок Експресс?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Ја сам радила оно што је било, а био је узнемирујући једноставна, до тачке Аныуаы. Некако моје хостс датотеку добио оштети мислим, јер је уклонио ИП адресу повезане са маил сервера и ИП адресу коју сам мислио да је било погрешно, али нисам један пинг на мој други рачунар пронаћи ИП од сервера, и само да користи ИП адресу а не назив у Оутлоок сада, тако да је прекид радног поново. Хвала на вашем времену ипак, ЈА праведан жеља ЈА је чек да пре |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Преузимање поште за Оутлоок Коришћење Ф9 Кључ | дфр200764 | Оффице & Апплицатионс | 2 | 9 мај 2009 10:44 |
| Оутлоок Експресс Могу, т Идите на Мој Сервер | декстерлеви | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 25 фебруар 2009 07:46 |
| Како да повежете Мы Ыахоо! налог е-поште за Оутлоок Експресс? | јеммах | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 29 новембар 2008 22:32 |
| Маил Ексцханге Сервер помоћ! | СтепхенПоллоцк | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 12 | 21 јануар 2008 12:43 |
| Оутлоок омотач маил? | греенслеевес54 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 4 | 11 октобар 2007 17:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |