![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benim Outlook XP E-posta sunucusu bir bir nedenle birden bağlanamıyorum. Bu gün önce bir çift başladı, İşte yardımcı olabilecek şeyler bir listesi:
O her şeyi düşünüyorum, benim sistem özellikleri olarak SIG in, onları kontrol edeceğiz ve onlar değil Bu mesaj sonra değiştirin. Eğer herhangi bir bilgi gerekmez / bana izin gerekli taramalar biliyorum ![]() Teşekkürler tüm Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aramıza hoşgeldin.
| |||
| |||
| Baban Bu kendi posta sunucusu nedeni ile kendiliğinden çalışan, bu nedenle tüm aile şirket etki alanı veya atleast biri kullanın. Babamı sorular hakkında olarak o yönetir. Ve e-posta benim bilgisayar, ancak çalışmıyor üzerinde bu onun. Ayrıca, benim e-posta Sadece diğer bilgisayarda kontrol ve orada çalışıyor, ama sadece onunla E-postaları, özellikle okumak için farklı bir bilgisayar kurmak için bir ağrı olarak * caugh olarak yavaş olan olur * 1GB RAM P4 * caugh * |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hala Outlook Express kullanıyor musunuz? Eğer öyleyse, o zaman ben kullanmanızı öneririz Mayıs Windows Live Mail. OE ardılı ve yüz kat daha iyi.
|
| |||
| |||
| Ben yalnızca çalıştı görmek için OE denedik, ancak normal Ben Office XP paketi Microsoft Outlook kullanıyorsanız, ancak bu da işe yaramazsa görüyorum, bu program değil, ama düşündüklerim benim bilgisayarda başka bir şey gibi Ben de hesabımı ile diğer bilgisayarda aynı IP adresini kullanarak (Kullandığımız statik IP's) ana bilgisayar olarak kontrol var, ama bu da bana bir izin hata değil inanıyorum neden çalışmıyor. Yardım için teşekkürler yine de çocuklar, ve daha fazla fikir lütfen söyleyin Yoksa zaman kontrol isterseniz benim e-posta diğer bilgisayarımdaki önyükleme ile çubuk gerekebilir. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben ne de gerçekten öneririz için zararına yaşıyorum. Outlook Express'te hesap yeniden denediniz mi?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Yani, bir noktaya kadar her ne kadar, ve bu can sıkıcı olduğunu basit dışarı çalıştım. Bir benim barındıran dosya bozuk ben var gibi, ve IP adresini ben yanlış olduğunu sanıyordum IP adresine e-posta sunucusu ile ilgili kaldırıldı, ama diğer PC'de sunucusunun IP bulmak için bir masa yaptı, ve sadece Outlook'ta ismi yerine artık daha çok tekrar iyi çalışıyor IP adresi kullanılır. Zaman olsa için teşekkürler, ben sadece kontrol olsaydı erken olduğu |
![]() |
|
| Bookmarks |