![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мій Outlook XP не може підключитися до мого поштового сервера раптом чомусь. Це почалося кілька днів тому, ось список речей, які можуть допомогти:
Я думаю, що це все моє специфікації системи, як у моїй SIG, я перевірю їх і змінити їх після відправлення цього, якщо вони не праві. Якщо є будь-яка інша інформація необхідна / сканування необхідно просто дайте мені знати ![]() Спасибо всем Моя система: Перший OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcome Back.
| |||
| |||
| Це наш власний поштовий сервер, тому що тато індивідуальною трудовою діяльністю, так що вся родина використання Компанією домену або Atleast одного з них. Я попросив мого батька про це, як він керує ним. А його електронна пошта не працює на моєму комп'ютері, але не на його. Крім того, моя електронна пошта я просто перевірив на іншому моєму комп'ютері, і вона працює там, але це було б для запуску на інший комп'ютер тільки для читання електронної пошти, особливо при тому настільки повільним, наскільки це caugh * * P4 з 1GB RAM * * caugh |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви використовуєте Outlook Express до цих пір? Якщо так, то чи можу я рекомендую використовувати Windows Live Mail. О. наступника, і в сто разів краще.
|
| |||
| |||
| Я лише намагався О.Е., щоб побачити, якщо працював, але зазвичай я використовую Microsoft Outlook з пакета Office XP, але, бачачи, як це не працює ні, я думаю що це не програма, а щось інше на моєму комп'ютері, як Крім того, я перевірив з мого рахунку на інший мій комп'ютер за допомогою того ж адреси IP (ми використовуємо статичний IP's) в якості основного ПК, але також не працює, яка привела мене до думки це не помилка якого дозволу. Дякуємо за допомогу у будь-якому випадку хлопці, і будь-які нові ідеї, будь ласка сказати Або я міг би дотримуватися при завантаженні мій інший комп'ютер, коли я хочу перевірити мою електронну пошту. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я в розгубленості, що ще запропонувати, хоча насправді. Ви пробували реконфігурації вашого облікового запису в Outlook Express?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Я працював, якою вона була, і це викликає роздратування простих, до точки, в будь-якому випадку. Як-то мої хости пошкодженого файлу отримав я думаю, як це видалити IP адреси пов'язані з поштовим сервером, і адреса IP, що я подумав, що це було неправильно, але в мене пінг на моєму комп'ютері інші, щоб знайти IP сервера, і просто використовувати IP адресу замість імені в Outlook зараз, так що знову працює нормально. Спасибо за ваш час, хоча, я б у мене було підтверджено, що рано |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Завантаження пошти в Outlook Використання клавішу F9 | dfr200764 | Office Suites & Застосування | 2 | 9 травня 2009 10:44 |
| Outlook Express Може, T Підключення до сервера | dexterlevi | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 25 лютого 2009 07:46 |
| Як підключити My Yahoo! пошти в Outlook Express? | jemmah | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 29 листопада 2008 22:32 |
| Mail Exchange Server Help! | StephenPollock | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 12 | 21 січня 2008 12:43 |
| Outlook спулінга пошти? | greensleeves54 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 11 жовтня 2007 17:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |