менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Outlook не вдається підключитися до поштового сервера

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 квітня 2009, 13:28
Донор групи

Default Outlook не вдається підключитися до поштового сервера

Мій Outlook XP не може підключитися до мого поштового сервера раптом чомусь. Це почалося кілька днів тому, ось список речей, які можуть допомогти:
  • Повідомлення про помилку говориться: "підключення до сервера не може бути створений. Mainpc зараз знаходиться в автономному режимі" (mainpc це ім'я поштового сервера в мережі), коли я вибираю докладно говориться: "Там можуть бути сервер або мережеві проблеми або ваші очікування інтервал може бути дуже коротким. Протокол: IMAP, Сервер: mainpc, Порт: 143 "
  • Я пробував як з ім'я та IP адреса на поштовому сервері.
  • Я не встановлені будь-які нові програми або оновлення, оскільки вона була останньою робочою.
  • Я намагався з іншим користувачем записом, яка працює в іншому місці в мережі, і та ж помилка відбувається тут.
  • Я перевірив усі наші настройки брандмауера, і ніщо не заважає мій доступ до сервера.
  • Я можу отримати в Інтернеті чудово, і я також можете отримати доступ до мережевого диску на "mainpc"
  • Я спробував поворот від брандмауера Windows, а також поворот від Avast, але з тим же результатом.
  • Поштовий сервер записує всі IP адреси, які спробі доступу і мій IP-адреса не з'явиться, так що це не поштовий сервер блокує мій доступ
  • Я спробував за допомогою Outlook Express, але також не працює.
  • Я можу отримати доступ до електронної пошти на www.mail2web.com але це не завжди Дайте мені поглянути на повідомлення (проблема з їх сайту я думаю), тому краще не треба тримати, що як тільки моя була їх перегляд

Я думаю, що це все моє специфікації системи, як у моїй SIG, я перевірю їх і змінити їх після відправлення цього, якщо вони не праві.

Якщо є будь-яка інша інформація необхідна / сканування необхідно просто дайте мені знати

Спасибо всем

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 26 квітня 2009, 13:49
Адміністратор групи

Welcome Back.

Ці питання, як правило, вина з тобто поштовий сервер, їх кінець.

Ви пробували просити їх?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 26 квітня 2009, 13:56
Донор групи

Це наш власний поштовий сервер, тому що тато індивідуальною трудовою діяльністю, так що вся родина використання Компанією домену або Atleast одного з них. Я попросив мого батька про це, як він керує ним. А його електронна пошта не працює на моєму комп'ютері, але не на його. Крім того, моя електронна пошта я просто перевірив на іншому моєму комп'ютері, і вона працює там, але це було б для запуску на інший комп'ютер тільки для читання електронної пошти, особливо при тому настільки повільним, наскільки це caugh * * P4 з 1GB RAM * * caugh
Old 27 квітня 2009, 11:34
Модератор групи

Ви використовуєте Outlook Express до цих пір?

Якщо так, то чи можу я рекомендую використовувати Windows Live Mail.

О. наступника, і в сто разів краще.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 27 квітня 2009, 12:36
Донор групи

Я лише намагався О.Е., щоб побачити, якщо працював, але зазвичай я використовую Microsoft Outlook з пакета Office XP, але, бачачи, як це не працює ні, я думаю що це не програма, а щось інше на моєму комп'ютері, як Крім того, я перевірив з мого рахунку на інший мій комп'ютер за допомогою того ж адреси IP (ми використовуємо статичний IP's) в якості основного ПК, але також не працює, яка привела мене до думки це не помилка якого дозволу.

Дякуємо за допомогу у будь-якому випадку хлопці, і будь-які нові ідеї, будь ласка сказати Або я міг би дотримуватися при завантаженні мій інший комп'ютер, коли я хочу перевірити мою електронну пошту.
Old 27 квітня 2009, 12:51
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
Або я міг би дотримуватися при завантаженні мій інший комп'ютер, коли я хочу перевірити мою електронну пошту.
Це була б права болю в дупі.

Я в розгубленості, що ще запропонувати, хоча насправді. Ви пробували реконфігурації вашого облікового запису в Outlook Express?

Old 27 квітня 2009, 13:30
Донор групи

Я працював, якою вона була, і це викликає роздратування простих, до точки, в будь-якому випадку. Як-то мої хости пошкодженого файлу отримав я думаю, як це видалити IP адреси пов'язані з поштовим сервером, і адреса IP, що я подумав, що це було неправильно, але в мене пінг на моєму комп'ютері інші, щоб знайти IP сервера, і просто використовувати IP адресу замість імені в Outlook зараз, так що знову працює нормально.

Спасибо за ваш час, хоча, я б у мене було підтверджено, що рано
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Завантаження пошти в Outlook Використання клавішу F9 dfr200764 Office Suites & Застосування 2 9 травня 2009 10:44
Outlook Express Може, T Підключення до сервера dexterlevi Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 25 лютого 2009 07:46
Як підключити My Yahoo! пошти в Outlook Express? jemmah Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 29 листопада 2008 22:32
Mail Exchange Server Help! StephenPollock Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 12 21 січня 2008 12:43
Outlook спулінга пошти? greensleeves54 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 4 11 жовтня 2007 17:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.