menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Outlook Express 6 problém s vytáčené připojení

Reply

Thread Nástroje
Old 11. června 2009, 04:35
Nový člen skupiny

Default Outlook Express 6 problém s vytáčené připojení

OE6 problém s vytáčené připojení

Ahoj všem

Mám problém s poněkud podivné OE6 na WINXP stroj. Nedávno jsem byl s použitím dailup připojení, a proto byl vytvořen v souvislosti síťová připojení. Ale teď jsem změnil na ADSL, které využívá pouze lokální připojení, a proto nepotřebuje žádné volby nahoru. A teď můj problém spočívá v tom, že kdykoli jsem otevřít OE6 ptá se mě vytočit vytáčené připojení .... a učinit jej více matoucí jsem vypustila telefonické připojení! so I cant pochopit, co je špatně ...

Také jsem si vybral Nikdy připojení v IE a zajistil OE6 není vyvolat vytáčené připojení, ale přesto ... překvapivě (nebo magicky?) Telefonické připojení je reappearing ...

Může někdo poradit, co by mohl být problém a žádné jiné řešení?
Old 11. června 2009, 05:23
Dárce Skupina

Default Outlook Express 6 problém s vytáčené připojení

Pokud nastavíte, aby "Nikdy připojení" ... si klikněte na tlačítko "Použít" tlačítko před "OK"?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Outlook Express. Dbx souborů hůl Office & Aplikace 0 7. června 2009 14:52
Outlook Express Hemul14 Email, VoIP & IM Diskuse 1 26. listopadu 2007 11:01
Hotmail v aplikaci Outlook Express ibex_57 Email, VoIP & IM Diskuse 12 21. listopadu 2007 14:33
Outlook Express 6 Problem HistoryGirl Email, VoIP & IM Diskuse 2 5. září 2007 09:33
Pomocí aplikace Outlook Express 1GB + Yeppi0 Email, VoIP & IM Diskuse 13 15. srpna 2007 13:27
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.