μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Outlook Express 6 πρόβλημα με dialup σύνδεση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Ιουν 2009, 04:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Outlook Express 6 πρόβλημα με dialup σύνδεση

OE6 πρόβλημα με dialup σύνδεση

Hi all

Έχω ένα αρκετά περίεργο πρόβλημα με OE6 WINXP σε μια μηχανή. Πρόσφατα ήταν dailup σχέση με τη χρήση και, συνεπώς, είχε δημιουργηθεί μια σύνδεση στο δίκτυο συνδέσεων. Αλλά τώρα που έχω αλλάξει σε ADSL που χρησιμοποιεί μόνο την σύνδεση τοπικού δικτύου και, κατά συνέπεια, δεν χρειάζεται καμία κλήση πάνω. Τώρα το πρόβλημά μου είναι ότι κάθε φορά που ανοίγω OE6 Με ρωτάει για να καλέσετε τον dialup σύνδεσης .... και να την καταστήσει πιο σύγχυση είχα διαγράφεται η dial up σύνδεση! έτσι επίκλισης καταλαβαίνω τι είναι λάθος ...

Επίσης, επέλεξε Μην καλέσετε μια σύνδεση στο IE και φρόντισε OE6 δεν επικαλεσθεί dialup σύνδεσης, αλλά ακόμη ... εκπληκτικά (ή μαγικά;) την dial up σύνδεση επανεμφανίζεται ...

Μπορεί κανείς συμβουλεύει ποιο είναι το πρόβλημα μπορεί να είναι και κάθε άλλες λύσεις;
Old 11 Ιουν 2009, 05:23
Ομάδα Δωρητών

Default Outlook Express 6 πρόβλημα με dialup σύνδεση

Όταν ρυθμίζετε το να «Ποτέ μην Dial a Connection" ... έκανε κάνετε κλικ στο κουμπί "Apply" πριν από το κουμπί "OK";

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Και το Outlook Express. Dbx αρχεία ράβδος Office Suites & Εφαρμογές 0 7 Ιουν 2009 14:52
Outlook Express Hemul14 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 26 Νοε 2007 11:01
Στο Outlook Express Hotmail ibex_57 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 12 21 Νοε 2007 14:33
Πρόβλημα Outlook Express 6 HistoryGirl E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 2 5η Σεπτεμβρίου 2007 09:33
Χρήση του Outlook Express 1GB + Yeppi0 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 13 15 Αυγ 2007 13:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.