![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OE6 problem s dialup vezom Pozdrav svima Imam problem s prilično čudnim OE6 na WINXP stroja. Nedavno sam bio koristeći dailup veza i zato je imao vezu kreirana u mrežnim vezama. Ali sada sam promijenio na ADSL koje koristi samo lokalna veza i stoga ne treba biranje bilo koje gore. Sada moj problem je što sam svaki put kad otvorite OE6 on asks mene to biranje na dialup vezi .... i da ga više zbunjujuće sam izbrisati dial up vezom! pa ja licemjerje shvatiti što nije u redu ... Također sam izabrao Never dial veze u IE i napravio siguran OE6 ne dozivati jedan dialup vezi ... ali ipak zapanjujuće (ili Čudesnom?) Na dial up veza reappearing ... Može bilo tko savjetovati što se problem može biti i bilo koji drugi workarounds? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada postavite ju na "Nikada Birana veza" ... Jeste li kliknite na "Apply" button prije "U redu"?
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Outlook Express i. Dbx datoteke | štap | Office & Applications | 0 | 7. lipnja 2009 14:52 |
| Outlook Express | Hemul14 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 26. studeni 2007 11:01 |
| Hotmail U programu Outlook Express | ibex_57 | Email, VoIP & IM Razgovor | 12 | 21. studeni 2007 14:33 |
| Outlook Express 6 Problem | HistoryGirl | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 5. Sep 2007 09:33 |
| Outlook Express Korištenje + 1GB | Yeppi0 | Email, VoIP & IM Razgovor | 13 | 15. kolovoz 2007 13:27 |
| Thread Tools | |
| |