![]() |
|
| |||
| |||
| OE6 בעיה עם חיבור dialup היי כולם יש לי בעיה עם די מוזר OE6 על מכונת WINXP. לאחרונה היה באמצעות חיבור dailup ולכן היה הקשר שנוצר חיבורי רשת. אבל עכשיו יש לי שונה ל ADSL אשר משתמש רק את Local Area Connection, ולכן לא צריך את כל חיוג. עכשיו הבעיה שלי היא כי בכל פעם אני פותח אותו OE6 שואל אותי לחייג את החיבור dialup .... וכדי לעשות את זה יותר מבלבל לי נמחק את חיבור Dial up! אז אני מבין צביעות מה לא בסדר ... אני גם לא בחרו Dial חיבור ב-IE וגרם OE6 בטוח לא לקרוא את החיבור dialup אבל עדיין ... amazingly (או קסם?) את החיוג של החיבור reappearing ... מישהו יכול לייעץ מה הבעיה יכולה להיות וכל לעקוף אותה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאשר אתה מגדיר את זה "לעולם לא חיוג חיבור" ... האם לחץ על "החל" לפני הכפתור "אישור"?
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ו-Outlook Express. Dbx קבצים | רוד | חבילות Office & Applications | 0 | 7 יוני 2009 14:52 |
| ב-Outlook Express | Hemul14 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 26 נובמבר 2007 11:01 |
| Hotmail ב-Outlook Express | ibex_57 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 12 | 21st נובמבר 2007 14:33 |
| בעיה ב-Outlook Express 6 | HistoryGirl | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 5 ספטמבר 2007 09:33 |
| השימוש ב-Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 13 | ה -15 לאוגוסט 2007 13:27 |
| שרשרת כלים | |
| |