мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Оутлоок Експресс 6 проблем са диалуп везом

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. јуни 2009, 04:35
Нови члан групе

Default Оутлоок Експресс 6 проблем са диалуп везом

ОЕ6 проблем са диалуп везом

Поздрав свима

Имам проблем са прилично чудним ОЕ6 на УИНКСП маа̨ине. Недавно сам био помоћу даилуп веза и зато је имао везу израђена у мре? Ним везама. Али сада сам променио на АДСЛ које користи само локална веза и стога не треба бирање било које горе. Сада мој проблем је што сам сваки пут кад отворите ОЕ6 он аскс мене за бирање на диалуп вези .... и да га више збуњујуће сам избрисати диал уп везом! па ја лицемјерје схватити шта није у реду ...

Такође сам изабрао Невер диал везе у ИЕ и направљен сигуран ОЕ6 не дозивати један диалуп вези ... али ипак запањујуће (или чудесно?) На диал уп веза реаппеаринг ...

Може било ко саветовати што се проблем може бити и било који други уоркароундс?
Old 11. јуни 2009, 05:23
Донаторска Група

Default Оутлоок Експресс 6 проблем са диалуп везом

Када поставите ју на "Никада бирана веза" ... Јесте ли кликните на "Апплы" буттон пре "У реду"?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Оутлоок Експресс и. Дбкс датотеке штап Оффице & Апплицатионс 0 7. јуна 2009 14:52
Оутлоок Експресс Хемул14 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 26 новембар 2007 11:01
Хотмаил У програму Оутлоок Експресс ибекс_57 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 12 21 новембар 2007 14:33
Оутлоок Експресс 6 Проблем ХисторыГирл Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 5. Сеп 2007 09:33
Оутлоок Експресс Коришћење + 1ГБ Ыеппи0 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 13 15 аугуст 2007 13:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц