![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar I nedávno stáhli Microsoft Office 2007 a vše je skvělé, s výjimkou aplikace Outlook e mail.MY ISP je Orange a všechna nastavení migrována napříč. Když jsem zkusit a poslat / recieve mail dostanu chybovou zprávu pro oba způsoby. Musím zkontrolovat a znovu, že nastavení je správné a že jsou na místě on.I si přečetl na fóru Orange, že několik lidí mělo problémy s e-mail po installuing MS Office2007.I měl 2003, ale předtím, než ztratil kotouč tak není náhoda, že nakládání zpět up.The chybové hlášky jsem si je může najít to server. Může někdo pomoct? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokuste se zrušením účtu a začít znovu.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Outlook nelze připojit k Mail Server | thingie2 | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 27 dubna 2009 13:30 |
| Jak se mohu připojit My Yahoo! mailového účtu do aplikace Outlook Express? | jemmah | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 29. listopad 2008 22:32 |
| Outlook Express | Hemul14 | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 26. listopadu 2007 11:01 |
| Hotmail v aplikaci Outlook Express | ibex_57 | Email, VoIP & IM Diskuse | 12 | 21. listopadu 2007 14:33 |
| Pomocí aplikace Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | Email, VoIP & IM Diskuse | 13 | 15. srpna 2007 13:27 |
| Thread Nástroje | |
| |