![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Έχω πρόσφατα κατεβάσει το Microsoft Office 2007 και τα πάντα είναι μεγάλη με την εξαίρεση των προοπτικών ε mail.MY ISP είναι Orange και όλες τις ρυθμίσεις σε όλη μεταναστεύσει. Όταν προσπαθώ και αποστολή / recieve mail λαμβάνω μήνυμα λάθους και για τους δύο τρόπους. Έχω ελέγξει και να ελέγχεται και πάλι ότι οι ρυθμίσεις αυτές είναι σωστές και επιτόπου on.I έχουν διαβάσει σε ένα φόρουμ Καθρεπτόψαρο ότι αρκετά άτομα είχαν προβλήματα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μετά από installuing MS Office2007.I είχε πριν από 2003, αλλά έχασε την ευκαιρία και δεν δίσκος φόρτωσης που πίσω up.The να πάρω το μήνυμα λάθους μπορεί να είναι, βρεις διακομιστή. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε τη διαγραφή του λογαριασμού και να ξεκινήσουμε από την αρχή.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το Outlook δεν είναι δυνατό να συνδεθούν στο Mail Server | thingie2 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 27 Απρ 2009 13:30 |
| Πώς μπορώ να συνδέσω My Yahoo! λογαριασμό αλληλογραφίας στο Outlook Express; | jemmah | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 29 Νοε 2008 22:32 |
| Outlook Express | Hemul14 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 26 Νοε 2007 11:01 |
| Στο Outlook Express Hotmail | ibex_57 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 12 | 21 Νοε 2007 14:33 |
| Χρήση του Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 13 | 15 Αυγ 2007 13:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |