![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš neseniai atsisiuntė "Microsoft Office 2007 ir viskas puikiai veikia su Outlook, išskyrus el mail.MY ISP" Orange "ir visi nustatymai migravo per. Kai bandau ir siųsti / recieve mail gaunu klaidos pranešimą, į abi puses. Pavarčiau ir patikrinti dar kartą, kad parametrai yra teisingi ir jie vietoje on.I teko skaityti apie Orange forume, kad keli žmonės turėjo problemų su elektroniniu paštu po installuing MS Office2007.I turėjo iki 2.003, bet prarado diską, kad nėra apkrovos tikimybė, kad Atgal up.The klaidos pranešimas man yra galima, t rasti serverio. Can anyone help? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite ištrinti sąskaitą ir pradėti iš naujo.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Outlook negali prisijungti prie pašto serverio | thingie2 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 6 | Balandis 27, 2009 13:30 |
| Kaip man prisijungti My Yahoo! paštą Outlook Express? | jemmah | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Lapkritis 29, 2008 22:32 |
| Outlook Express | Hemul14 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Lapkritis 26, 2007 11:01 |
| "Hotmail" Outlook Express | ibex_57 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 12 | Lapkritis 21, 2007 14:33 |
| Outlook Express naudojimas 1GB + | Yeppi0 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 13 | Rugpjūtis 15, 2007 13:27 |
| Temos įrankiai | |
| |