![]() |
|
| |||
| |||
| הי My Yahoo Mail הורדות כל שהיא מקבלת דוא"ל ל-Outlook Express. כיצד אוכל להגדיר את החשבון, כך Yahoo עותק הוא נשאר מאחור גם כן? תודה דיקן |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שזה הגדרות של Outlook
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ב-Outlook Express
|
| |||
| |||
| תודה רבה! |
|
| |||
| |||
| אין בעיות
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows Live Mail הוא טוב, כי זה syncs כל הדואר האלקטרוני שלך במחשב וגם לשרת ... טוב מאוד Windows Live: D
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() אני משתמש בו יותר מדי.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows Mail ו-Yahoo IMAP4 חשבון | gadusmorhua | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | 14 ספטמבר 2009 23:40 |
| צביעות דואר שלח דואר ל-Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 14th מרץ 2009 15:50 |
| כיצד אוכל לקשר את Yahoo! חשבון הדואר ל-Outlook Express? | jemmah | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 29 נובמבר 2008 22:32 |
| כיצד להסיר את Outlook Express מ להפוך את ברירת המחדל של הדואר | hehenotfunny | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 8 אוקטובר 2008 08:50 |
| דואר אלקטרוני נשלחת אוטומטית (ב-Outlook Express) לפני שאני מסיים את זה | Psychotron | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 3rd אפריל 2008 16:47 |
| שרשרת כלים | |
| |