![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas My Yahoo parsisiųsti visą el ji gauna Outlook Express. Kaip sukonfigūruoti Yahoo sąskaitą, kad kopija yra paliktas taip pat? ačiū Dekanas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad tai yra Outlook nustatymai
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Outlook Express
|
| |||
| |||
| Thanks a lot! |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows Live Mail "yra gerai, nes ji sinchronizuoja visų e-mail į savo kompiuterį ir taip pat su serveriu ... labai geras Windows Live: D
| |||
| |||
| Citata:
![]() Aš naudoju ji taip pat.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Windows Mail" ir "Yahoo IMAP4 sąskaitą | gadusmorhua | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | 14 rugsėjis 2009 23:40 |
| Cant Siųsti el paštas su 2007 Outlook Express (WindowsXP) | dexterlevi | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Kovas 14, 2009 15:50 |
| Kaip man prisijungti My Yahoo! paštą Outlook Express? | jemmah | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Lapkritis 29, 2008 22:32 |
| Kaip ištrinti Outlook Express tapti nutylėjimą paštas | hehenotfunny | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 8 spalis 2008 08:50 |
| E-mail automatiškai siunčia (Outlook Express), kol aš ją užbaigti | Psychotron | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | 3 balandis 2008 16:47 |
| Temos įrankiai | |
| |