![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт My Yahoo Mail завантажує всі електронною поштою він отримує в Outlook Express. Як налаштувати My Yahoo аккаунт, щоб копія залишається позаду, а? спасибо Дін |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, що це в настройках Outlook
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В Outlook Express
|
| |||
| |||
| Спасибо большое! |
|
| |||
| |||
| Немає проблем
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows Live Mail хороша тому, що синхронізує електронну пошту на свій комп'ютер, а також до сервера ... Дуже хороший Windows Live: D
| |||
| |||
| Цитата:
![]() Я використовую його теж.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Mail і Yahoo обліковий запис IMAP4 | gadusmorhua | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 0 | 14 вересня 2009 23:40 |
| Відправити нахиляє електронній пошті з Outlook Express 2007 (WindowsXP) | dexterlevi | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 14 березня 2009 15:50 |
| Як підключити My Yahoo! пошти в Outlook Express? | jemmah | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 29 листопада 2008 22:32 |
| Як видалити Outlook Express стати моєю пошти за замовчуванням | hehenotfunny | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 8 жовтня 2008 08:50 |
| Електронна пошта автоматично відправляє (в Outlook Express), перш ніж я закінчу | Psychotron | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 3 квітня 2008 16:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |