![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| здрасти някой от вас технологии момчета там знам как мога да retrive нещо, аз имам заличен в Outlook Express имейл моля. Аз направих това след като преди, но не може да remmemeber как да го направя моля. благодарности. Аш |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислите ли да върна прозорци? Аз съм се приема че не, но аз ще попитам все пак.
| |||
| |||
| Цитат:
не пич аз havent подкрепени нищо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Ако това е изтрита това вероятно заличава, освен ако не е във вашата папка кошчето. Може би трябва да използват някаква програма за възстановяване за да се види дали емайлите все още съществува на твърдия ви диск.
|
| |||
| |||
| Да колега това е, което Не знам как да правя. Как да проверя това |
|
| |||
| |||
| Съществуват програми, които ще го направя, но ще трябва да плащат за тях. Аз не знам за всяка свободна такива: http://recovery-review.com/mail-recovery-tools/
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Цитат:
добре |
|
| |||
| |||
| Налице е също така няма гаранция, че те определено ще получите по пощата.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| MS Word & MS Outlook 2007 Изтрита бутон не работи | TheDihDah | Офис Suites & Приложения | 1 | 7 юни 2009 03:44 |
| Забравена способността да се свържете чрез връзки с Outlook Express | Nightowl | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 7 февруари 2009 09:47 |
| Outlook Express / Проблеми | mpenney | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 7 | 12 Окт 2008 01:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 26 ноември 2007 11:01 |
| Използване на Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 13 | 15 Авг 2007 13:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |