![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hi každém z vás tech lidi tam, jak jsem mohl retrive něco jsem odstraněny v aplikaci Outlook Express e-mailu prosím. I to učinil jednou před ale nemůže remmemeber jak na to prosím. díky. Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslíte si, aby zadní okna? Já jsem za předpokladu, že nedojde, ale uvidíme zeptat stejně.
| |||
| |||
| Citace:
ne mate i havent podpořena cokoli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm. Pokud je odstraněna je to pravděpodobně zrušen, pokud se ve vaší složce Koš. Ty by musely používat nějaký program obnovy s cílem zjistit, zda je pošta stále existují na pevném disku.
|
| |||
| |||
| ano mate to je to, co i dont know how to. Jak mohu zkontrolovat, tento |
|
| |||
| |||
| Existují programy, které budou dělat, ale budete muset zaplatit za ně. Nevím, o každém z nich zdarma: http://recovery-review.com/mail-recovery-tools/
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citace:
OK |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| MS Word & MS Outlook 2007 Odstraněná tlačítko nefunguje | TheDihDah | Office & Aplikace | 1 | 7. června 2009 03:44 |
| Ztratil schopnost prostřednictvím e-mailové spojení s Outlook Express | Nightowl | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 7. února 2009 09:47 |
| Outlook Express / Problems | mpenney | Email, VoIP & IM Diskuse | 7 | 12. října 2008 01:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 26. listopadu 2007 11:01 |
| Pomocí aplikace Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | Email, VoIP & IM Diskuse | 13 | 15. srpna 2007 13:27 |
| Thread Nástroje | |
| |